reklama

Kwietniowki 2015

Lei to u was malutka różnica będzie między dzieciaczkami :) Nie boisz się jak to będzie ? ja mam jakieś obawy. Będę sama z maluchami aż do września kiedy Antos pójdzie do przedszkola już się boję co to będzie.

reklama
ja chcę byc pewna na 100%, że ciąża jest i będzie, ot takie mam coś, że musi byc to serduszko malutkie.. ale jakby ktoś zapytał to nie zaprzecze :P

Padam na ryj dzisiaj. jakiś fatalny dzień :/

babydust nieźle :P no chyba gratulować, przecież to nie trzeci maluszek, żeby się martwić ;-)

u nas różnica będzie 4 lata i dobrze :tak:

Dygotka, martwię sie bo na początku jest ciezko, szczególnie jak hormony szaleją i niektóre rzeczy sa poza kontrola. Miałam dola po urodzeniu córeczki mimo pomocy wszystkich, to była czysta chemia, tak samo miałam zanim zdiagnozowano mi hashimoto, jeden wielki dół...

Do tego w każdym przedszkolu mówią mi, ze od września maja miejsca. Z jednej strony nie chce jej oddawać nigdzie bo jest taka malutka i serce mi będzie pękać. Ale z drugiej bede dostawać szału z dwójka maluchów. Ciezko będzie zgrać jedzenie drzemki spacer (?!!?) zabawę sprzątanie gotowanie i dbanie o siebie...

jestem w kropce

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry