No to Pat teraz naprawdę powinnaś leżeć i odpoczywać żeby jeszcze te 3 tyg wytrzymać w dwupaku. Ja z Laura ostatni miesiąc leżałam, bo też mialam krótka szyjkę plus twardniejacy brzuch. Na skurcze dali mi leki ale tylko tydzień brałam a potem to już samo leżenie i dotrwałam prawie do terminu. Tylko na serio trzeba się oszczędzać a nie tak jak piszesz tylko w teorii 
reklama
Nie no teraz będę leżeć. Juz w sumie większość gotowa. Zresztą M juz na mnie cięty bo on kazał mi leżeć a ja swoje. Ale nawet lekarz powiedział że leczenie dużo nie da przy takim napieraniu małego...ale myślę ze lezenie nie zaszkodzi a bieganie i sprzątanie pewnie tak 
Leżenie dużo da i pomaga: P bo mały owszem będzie napierał ale z innej pozycji a chodzenie czy siedzenie powoduje że siła grawitacji ściąga go w dół dlatego też w czasie porodu zalecane są inne pozycje niż leżenie 
Także Pat nóżki na kanape i leżymy a jak nie to zaraz Matka z pejczem przywoła Cię do porządku
) 
Także Pat nóżki na kanape i leżymy a jak nie to zaraz Matka z pejczem przywoła Cię do porządku
Renatka dokładnie takie mam firma lollipop, jeden ze słownikami, w groszki i przemienilam z drugiej paczki na ta w cupcakes. Sliczne sa!
To nie sa pieluszki tylko takie kocyki otulacze duze metr na metr chyba.
Natasza ale jak masz piec kocykow to nagle o północy Ci nie zabraknie szóstego
albo dwudziestych bodziakow ;-) poza tym po porodzie zakupy sa dobra wymówka do wyjscia z domu 

Natasza ale jak masz piec kocykow to nagle o północy Ci nie zabraknie szóstego

Tabasia
Podwojna marcowka :)
Pat to oszczedzaj sie kochana!!
Asia bidulko
Karina ale sie usmialam. Daj znac jak po wizycie...
Doliores moj mlody z lekami taki sam jak Twoj. Z tym ze on nawet syropu nie wypije :/ zdrowka!!
Magda obserwuj.
Renatka a dla Ciebie 8gromny szacun za podejscie do wszystkiego!!!! Dasz rade na pewno

Asia bidulko
Karina ale sie usmialam. Daj znac jak po wizycie...
Doliores moj mlody z lekami taki sam jak Twoj. Z tym ze on nawet syropu nie wypije :/ zdrowka!!
Magda obserwuj.
Renatka a dla Ciebie 8gromny szacun za podejscie do wszystkiego!!!! Dasz rade na pewno
Lei tak ale ja uwielbiam kupować na wyprzedażach i promocjach włancza mi się wtedy instynkt łowcy i jestem mega szczęśliwa jak upoluje jakąś okazję
A dzięki temu że ubranek dużo nie będe musiała codziennie prania robić
A dzięki temu że ubranek dużo nie będe musiała codziennie prania robić
reklama
Pat, ja mam tylko skrzywienie i też mi ciężko leżeć, wiec mogę się tylko domyślać jak trudno ze zwyrodnieniem... Mój tata ma liczne zwyrodnienia i najwygodniej mu na podłodze... lub bardzo twardym materacu... A Ty nie masz cebuszki/kojca? warto byłoby jeszcze zainwestować, jesli niewiele pomoże, to możesz potem przy Wojtusiu wykorzystać do karmienia, czy jako podpórkę do leżenia, a potem siedzenia.