reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Pat ja przed szpitalem w pt. Jadłam suszi.... To Wszystko we mnie jest..... -_-

No zobaczymy co mi powiedzą ale już mam schizy...

Milia a wiesz, że nie wiem... Hmmmmm chyba nie są

reklama
To widać im mniejsze brzuchu tym silniejsze ruchy :p bo mój ciągle szaleje, robi sobie przerwę na sen ale w sumie cały dzien czuhre jego ruchy i ma juz swoje godziny kiedy włącza mu się szaleństwo :)

Ja też ciągle małą czuje, co prawda nie tak często jak w szpitaly, ale w domu więcej się ruszam to i ona wiecej może śpi. Ale sama się zastanawiałam czy to tak ma być.

Doli,

Mam, może głupie, pytanie o osłonki na sutki, któraś już używała? Kupiłam standardowy rozmiar, ale ten "dziubek" na brodawkę jest 2x za długi, tzn., że są za duże?? czy to się potem jakoś dopasowuje? nie wyobrażam sobie, że mi się sutki tak wyciągną...
Ja używałam, to było dla mnie wybawienie, po porodzie, bo krem na sutki to jedno, ale jak mała cały czas ciumlała to sutki obolałe były, i faktycznie wyglądają na wielkie, ale jak dzidzia zazssie to jakoś dopasowują się i jest ok, brodawka nawet cała chyba nie wchodziła, ale niw było potrzeby, po jakiś 2 tyg już nie były potrzebne.

Doliores moj mnie zawsze opieprza jak mowie ze nie moglam zrobic 2 w pracy. On tego nie rozumie. Mowi ze mam sie zmusic i sie iinymi NIE PRZEJMOWAC. Pomysl przeciez to naturalne i to ze trzymac bedziesz zle sie odbije na zdrowiu. Marsz do kibelka ;)

ja to z 2 mam problemy na wyjazdach, ale w pracy to się czuję jak w domu :)
Doli weź sobie komórkę do kibla i włącz po cichu jakąś muzę ;)

faktycznie dużo z nas ma termin na 5-9 kwietnia. ja też :) ale będzie wysyp! to co, otwieramy już wątek wspomnienia z porodówki czy czekamy na pierwszy rozpakunek?

reklama
Do góry