reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Babydust może do lekarza z tym idź?? Ja miałam przetoke po 1 porodzie :/ ale te wszystkie dostępne środki bez recepty były za słabe...

Asia.... Choroby są straszne i nie wybierają niestety... Ale może nie czytaj o tym... To tylko stres..

Sataga hehe dokładnie taki sam problem miałam wczoraj z organizacją eh... Jakoś damy radę!!

reklama
Doli wizyta dopiero 31:/ ale spoko mam nadzieje ze jak sie zacznie to poznam.

Babydust Co do hemoroidow to nie pamietam gdzie mieszkasz ale naprawdę kupnsobie oczar w płynie ! Taki spay. Mi ostatnio tez bardzo wyszedł i na jedna nic nasaczylam płatek owczarem i rano nie było śladu . A potem ponporodzie tez sie mega przyda ma gojenie itp.

Karina marzy mi sie cukierenka :sorry2:

Mi czop odszedł po masażu szyjki pare h przed porodem. Takze sie go nie spodziewam ;-)

Ja mam z om 6.04 a wg pierwszego usg na 13.04 :baffled:

Karina a moj tato jest urodzony miedzy Hitlerem a Leninem (21.04) hehe wyobrażasz sobie :baffled:

Mi tez twardnieje brzuch plus sa silniejsze te pulsowania w krzyżu, ktos to ma moze, help?! :sorry2:

Anemonne jak pytalam lekarkę o te bóle które juz świadczą o porodzie to powiedziała "bez obaw, poznasz na pewno, boli jak cholera" ;) więc myślę ze nie przegapisz porodu :p

No i mam pistacje i chalwe na dziś hehe

Łaaa. Ja też chce. Musze jeszcze czekać na mężulka :p. A on pewno wróci wieczorem i nie będzie myślał o moich zachciankach, ale szczerze to zaczyna mnie choroba rozkładać, jest mi nie dobrze, czuję się zmęczona, i nawet zachcianki mi przeszły, a muszę jakiś obiad zrobić. Niby mam wczorajszą zupę, ale coś by pasowało jeszcze zrobić, a nie mam sił.:-\

U nas każą jechać do szpitala jak skurcze są przez min godzinę co 5 min.
Lei co wt robicie z tymi wszystkimi ciastami?? Ja jak zrobię dużą blaszkę to na tydzień nam starcza a ty co kilka dni coś pieczesz o_O

Szalone baby dziś niedziela!! A tu produkcja na całego :D

Kurde mogłoby się już u nas coś zacząć a tu cisza :)
Ale szczerze to mnie wieczorem i w nocy brzuch bolał..a z wrażenia że poród coraz bliżej to ciągle mi się chce "2" :))
Nie mogłam zasnąć bo mam przeczucie że to będzie JUTRO :)) taki prezent urodzinowy dla mojego brata :)

Chorowitkom i dzieciaczkom duuużo zdrówka!!

Ja nie wiem co to skurcz i twardnienie..i też się zastanawiam czy czegoś nie przeocze :)

reklama
Babydust wspolczuje!!! Mi raz wychodzi raz sie chowa taki jeden dziad. Ale boje sie panicznie co bedzie po...

Doli termin w moja rocznice slubu :)

Ooo wlasnie slysze jak m do malego mowi to co chcesz jeszcze brata czy jeszcze jedns siostre?? :)) kurcze musze urodzic naturalnie!!

Mi mowili co 10 minut moze dlatego ze jestdm po cc i musza monitorowac...

Uwaga TABASIA SIE PAKUJE :)) jaka masakra :/

Do góry