reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Natasza ty mi tu nie wywoluj nic wcześniej hehe

Tabasia ja już spakowana lol,

Moje jelita chyba nie Wyrabiają po tym przestoju... :/ tzn chce wierzyć ze to to:D hehe zaraz mąż z synem na rower idą a ja dalej zalegam a chętnie bym się przeszła...

Ja z puerwszym mialam termin na 21 urodzilam 22. Tabasia miala ten sam termin i ciut wczesniej, a byla z nami trzecia tez na 21 ale miala nieregularne cykle i urodzila 21 ale nastepnego mieciaca;).

Witam kobietki ;-)

U mnie w domu chorobsko tez sie zaleglo, Mojego dopadlo, mam nadzieje ze mnie nie zarazi

No to pieknie nam zaraz pierwsza poleci, to moze sie zacznie lawina :biggrin2: moze przyszly tydzien bedzie tym przelomowym dla nas :-)

Tabasia z tym twardym brzuchem w nocy to ja tez tak czesto mam, ze czuje jakby caly czas taki byl
Brawo kolejna spakowana bedzie :tak:

Ja to jak narazie tylko ten twardniejacy brzuch miewam, i z pare razy troszke brzuch zabolal na dole jak na okres, poza tym zadnych skurczy

a ja sie tak zastanawiam, czego nie wolno przy karmieniu piersia jesc? Jak wy sie na to zapatrujecie?
Wiadomo ze wzdymajace bardzo tluste rzeczy itd, chodzi mi bardziej o jakies zakazy i ograniczenia wzgledem owocow co niektorych, czekolady, kakao, mleka jak to z tym jest, bo spotkalam sie z roznymi opiniami.

na razie potraktowalam gnoja lodem i jako tako a ten
oczar kupilam ale nie widze specjalnej poprawy :( :(

Aga ja nie stosowalam diety , eliminowalam tylko cos jak zauwazylam ze dziecku szkodzi
przy corci wyeliminowac musialam pomidory swieze i czekolade przy synku jadlam wszystko - jemu nic nie szkodzilo
fakt ze czegos takiego jak truskawki nie jadlam bo bylo juz po sezonie

Aga ja nie pomoge bo prawie piersia nie karmilam. Teraz bede probowac :)

Marela ktora to w kwietniu urodzila bo juz nie pamietam :D

Ja truskawki jadlam. Mlody mial 3 msc. W szpitalu na obiad dzien po porodzie dostalam bigos ;). Nie jadlam smazonego tylko raczej gotowane. No i kawe odpuscilam, slodycze co bylo mi na reke tzn szczegolnie czekolade, i zero orzechow szczegolnie ziemnych. Poprostu zdrowe zywienie i tyle. Ale to zalezy od dziecka. Jednego dnia np. Zjadlam 3 truskawku i obserwowalam mlodego drugiego z 10 a jak na trzeci dzien mu nic nie bylo to chulaj dusza ;). Pilam ogromne ilosci piwa karmi :)

Edit: Tabasia dwie ;) tylko jedna 7 ale nie pamietam jej loginu z bb teraz z juz fb . A 21 to Marciaa ta z Poznania.

Ostatnia edycja:
reklama
Asia - Kasia o której piszesz byla ze mną na czerwcówkach. Myśmy do końca wierzyly ze wyjdzie z tego.

Ja.mam w planach drożdżówki dzis upiec. A jak wyjdzie to zobaczymy bo mymlon ponadstandardowo boli.

Aga juz ci pisałam - wszystko wolno jeść. Oprócz wzdymajacych.

Do góry