• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Natasza ty mi tu nie wywoluj nic wcześniej hehe

Tabasia ja już spakowana lol,

Moje jelita chyba nie Wyrabiają po tym przestoju... :/ tzn chce wierzyć ze to to:D hehe zaraz mąż z synem na rower idą a ja dalej zalegam a chętnie bym się przeszła...

Ja z puerwszym mialam termin na 21 urodzilam 22. Tabasia miala ten sam termin i ciut wczesniej, a byla z nami trzecia tez na 21 ale miala nieregularne cykle i urodzila 21 ale nastepnego mieciaca;).

Witam kobietki ;-)

U mnie w domu chorobsko tez sie zaleglo, Mojego dopadlo, mam nadzieje ze mnie nie zarazi

No to pieknie nam zaraz pierwsza poleci, to moze sie zacznie lawina :biggrin2: moze przyszly tydzien bedzie tym przelomowym dla nas :-)

Tabasia z tym twardym brzuchem w nocy to ja tez tak czesto mam, ze czuje jakby caly czas taki byl
Brawo kolejna spakowana bedzie :tak:

Ja to jak narazie tylko ten twardniejacy brzuch miewam, i z pare razy troszke brzuch zabolal na dole jak na okres, poza tym zadnych skurczy

a ja sie tak zastanawiam, czego nie wolno przy karmieniu piersia jesc? Jak wy sie na to zapatrujecie?
Wiadomo ze wzdymajace bardzo tluste rzeczy itd, chodzi mi bardziej o jakies zakazy i ograniczenia wzgledem owocow co niektorych, czekolady, kakao, mleka jak to z tym jest, bo spotkalam sie z roznymi opiniami.

na razie potraktowalam gnoja lodem i jako tako a ten
oczar kupilam ale nie widze specjalnej poprawy :( :(

Aga ja nie stosowalam diety , eliminowalam tylko cos jak zauwazylam ze dziecku szkodzi
przy corci wyeliminowac musialam pomidory swieze i czekolade przy synku jadlam wszystko - jemu nic nie szkodzilo
fakt ze czegos takiego jak truskawki nie jadlam bo bylo juz po sezonie

Ja truskawki jadlam. Mlody mial 3 msc. W szpitalu na obiad dzien po porodzie dostalam bigos ;). Nie jadlam smazonego tylko raczej gotowane. No i kawe odpuscilam, slodycze co bylo mi na reke tzn szczegolnie czekolade, i zero orzechow szczegolnie ziemnych. Poprostu zdrowe zywienie i tyle. Ale to zalezy od dziecka. Jednego dnia np. Zjadlam 3 truskawku i obserwowalam mlodego drugiego z 10 a jak na trzeci dzien mu nic nie bylo to chulaj dusza ;). Pilam ogromne ilosci piwa karmi :)

Edit: Tabasia dwie ;) tylko jedna 7 ale nie pamietam jej loginu z bb teraz z juz fb . A 21 to Marciaa ta z Poznania.

Ostatnia edycja:
reklama
Asia - Kasia o której piszesz byla ze mną na czerwcówkach. Myśmy do końca wierzyly ze wyjdzie z tego.

Ja.mam w planach drożdżówki dzis upiec. A jak wyjdzie to zobaczymy bo mymlon ponadstandardowo boli.

Aga juz ci pisałam - wszystko wolno jeść. Oprócz wzdymajacych.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry