reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

A fakt Marela :)

Jezuuuu jaki rozpizdziel nie wiem w co rece wlozyc :(
Za duzo wszystkiego!!!!

Na pewno wezme mnostwo niepotrzebnych rzeczy :/

A tak na marginesie moze doradzicie. W tych pierwsxych etapach porodu to od razu wskakiwac w koszule nocna czy moge sobie pomykac np w leginsach i jakiejs koszulce???

Zielona jestem!!!!! :))

reklama
Myla dzieki ;) czyli lepiej koszulina od razu... echhh niecierpie...

Nawet na poczatku tak czesto sprawdzaja??

Tabasia u nas a rodzilam w rożnych szpitalach to kaza zakładać juz na IP. Potem będziesz do gory,podlaczaja ktg i zaglądają. No i tak sobie czekasz... Odłączają moesz wstać i np polazic po jakimś czasie kaza się położyć i sprawdzają... Jak juz jest duże rozwrcie to mówią proszę się położyć bo będziemy rodzic,zlazi się zespól,zapalają światła ,giry do gory i jechane :D

Ja pierdziu jaki kosmos.
Strach przed nieznanym jest dla mnie najgorszy :O

Mi mowili ze bede pod ktg nonstop tylko ze maja jakies przenosne ze bede mogla chodzic z tym ustrojstwem.

Nie wiem jak mam sie do tego wszystkiego przygotowac...

Moze u nas nie grzebia tak czesto. Przez cala ciaze nie grzebia ani raz to moze zasade te na porodowce tez wprowadzaja :)) :))

Mila moj maz zjada z prędkością światła. On mi czasem potrafi zjeść całe ciasto wieczorem/w nocy!! :wściekła/y: W ogole to sie śmieje, ze moj maz jak dziecko jest bo sie budzi w nocy na..mleko z chrupkami...normalnie głód go budzi!

Tabasia rozumiem Cię doskonale !! :)

Ja mam schizy że to będzie już... :) a dziś mam jakiegoś doła?? Leże jeszcze w łóżku i wydaje mi się że to ostatni dzień

reklama
O jakiej wy Kasi mowicie?tej skrzat cos tam co login miała?

Kasiulka_1980 pamiętałam, że któraś właśnie o niej kiedyś wspominała, ale dziś dopiero trafiłam na czerwcówki 2010 i na posty od niej i wszystkich innych, którzy ją wspierali. Swoją drogą niesamowite jak grupy sie zjednoczyły, by pomóc jej, wspierać duchowo, finansowo, a potem jej rodzinie. Co potwierdza, że nie wszyscy są bezdusznymi egoistami dbającymi o czubek własnego nosa.:-D :-) :p

Do góry