• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Renatka,
ja również mam termin na 21go :)

aga,
u mnie z imieniem nadal lipa. Zdecydujemy, jak zobaczymy córę. W końcu imię musi do niej pasować :D Poza tym, przy porodzie może okazać się, że nosiłam w sobie chłopca. Nigdy nie wiadomo :D

reklama
Anulka duży już dzidziuś :) można rodzić..może jutro podejmą decyzję bo trochę bez sensu że tyle czekają...

Aylin super że po wizycie ok :) udanego wyjazdu! Dzięki za info o chusteczkach w tesco dziś zakupiłam :)

Karina dobrze że ktg ok :) a Emili uśmiech bezcenny śliczna dziewczynka :)

A ja dziś zaczełam chodzić jak kaczka..tak mnie biodra bolą a mały jest nisko..czyżby wstawiał się już?? Nie mam pojęcia..nastraszyłam dzisiaj M że nie wiem czy do piątkowej wizyty dotrwam :)

Doli niespecjalnie się tym przejmuje, będę się zastanawiać nad zbędnymi kg juz po porodzie. . w końcu młoda musi z czegoś wysysac skoro na duże cycki nie może w moim przypadku liczyć - może będzie wysysac z bioder i udek?

Dobra Doli juz tak nie tłumacz swojego schizowania :D kto by nie chciał wiedzieć kiedy dokładnie zacznie rodzic :p nawet te dziewczyny które maja umówione cc mogą zacząć rodzić wczesniej czego przykładem jest Amisia :p

Myla ha ha żarty się Ciebie trzymają :d

Natasza ostatnio zaobserwowałam u Ciebie syndrom Doli :p

Doli ale przecież nawet z umowiona cesarka możesz zacząć rodzic wcześniej i będą musieli wcześniej ciąć :p a jak chcesz doczekać dnia cesarski to juz wyluzuj i będzie spoko, doczekasz :p

Natasza kto by nie chciał :D chociaż ja z jednej strony bym chciała małego już przy sobie a z drugiej myślę że może mi brakować jego wypychania pupy :D

reklama
No właśnie tak sobie myślę dziewczyny - wszystkie by chciały juz mieć swoje maluchy przy sobie, a ja cały czas mam wrażenie ze będę tęsknić za tymi kopniakami i wypchanym dupsztalkiem:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry