• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Karina dopóki nie spada poniżej 100 to nic się nie dzieje ;) oznacza to tylko że mały raz szaleje a raz jest w spoczynku i u nas kazali robić wszystko żeby tętno dziecka tak skakalo żeby wiedzieli że dziecko się rusza i jest wszystko ok :)

reklama
Aylin u mnie tak główka też ciśnie...zawsze jak mi badają szyjkę to widać jak mały wierci głową, dlatego tak nisko jest cholernik :D

Doli wolalabym żebyś nie rodziła ostatnia...:p

Karina, nie martw się, tak jak dziewczyny piszą, może tak skakać.

Kuklaki, mam kontrolę na każdej wizycie, teraz w poniedziałek idę, po 2 tygodniach, nadal ich dużo, ale ilość się nie zwiększa, a to najważniejsze.
Ja dopiero poczułam pierwszego Braxtona, za to szyjkę mam pancerną chyba i obawiam się, że ja zostanę na koniec i to do wywoływania...

Aylin czyli na paluchu mierzył ? :-D:-D:-D mi przy wypisie napisali, że mam 2.5 cm szyjki ciekawe skąd :-D:-Dale paluchem zmierzyła i na pewniaka :-D:-D

karina spokojnie!! u nas jak leżałyśmy i jak tętno nagle było np. 80 to znaczyło, że dzidziuś spieprzył :P i tętno matki wyłapywane było także luzik... wazne, że się rusza a nie tętno cały czas wysokie

Jak mi robili KTG to też zawsze mała aktywna była, chyba denerwowała sie tym KTG, i też takie właśnie skoki były, jak sie nie ruszała to idealnie 140 pokazywało, a jak się wiercić zaczęła to raz w górę szło raz w dół, ale faktycznie poniżej 120 nie spadało. Co prawda skurczy, żadnych KTG nie rejestrowało, ale może też od sprzętu zależy.

reklama
Doli mnie od piątku kluje napiera boli jak na okres...halo jesteśmy na końcówce ciąży :p weź juz ogarnij bo osiwiejesz :D a nawet jak urodzisz teraz czy za tydzień to mały będzie zdrowy więc możesz w końcu zacząć cieszyć się ciążą i nie doszukiwać się nowych TYPOWYCH objawów ciąży :p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry