aga24073
Fanka BB :)
Ja najblizszy szpital mam jakies 25 km od domu, ale tam gdzie chce rodzic to 35, nie duza roznica, a wole tam bo rodzina mojego ma tam znajomosci, wiec jakos od razu nastawieni bylismy na tamten szpital, poza tym tam jest mozliwy bezplatny porod rodzinny
Anulka no to kolejny dzien czekania, ale nie martw sie, w takim razie jutro juz bedzie wiadomo co dalej, najwazniejsze ze jestes pod dobra opieka i ze jest wszystko dobrze;-)
Sataga wspolczuje, no to zdrowka
gondola wyczyszczona, sie suszy
pranie kolejne wstawione (wczoraj kolejna torba ciuszkow nam doszla), no to teraz zmywanie obiad i chwila odpoczynku :-)
Anulka no to kolejny dzien czekania, ale nie martw sie, w takim razie jutro juz bedzie wiadomo co dalej, najwazniejsze ze jestes pod dobra opieka i ze jest wszystko dobrze;-)
Sataga wspolczuje, no to zdrowka
gondola wyczyszczona, sie suszy
pranie kolejne wstawione (wczoraj kolejna torba ciuszkow nam doszla), no to teraz zmywanie obiad i chwila odpoczynku :-)

Kurde ten wyjazd troche szybko ale dasz rade w razie W. Lozeczko przyjedzie to moze z uciechy ci dolegliwosci przejda.
Mi sie wydaje ze ja tu na koniec sama do rodzenia zostane. Milia a jak tam twoje wody, obserwuja je czy co?