• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

ja mam szpital ok 10 min autem, ale po takich dziurach, że urodzić można :-D:-D jest kilka opcji dojazdu ale co kolejny to gorszy :-D:-D:-D no cóż hehe...

Kuklaki zaciskam picze i trzymam ale czy to coś da to nie wiem :-D:-D szkoda, że nie jestem z 2 tyg w przód..

Aylin Ty to masz z ta szyjką do pozazdroszczenia :-D

Anlka pewnie zrobią ci cc jutro jak ciśnienie dalej takie będzie... trzymam kciuki :-)

reklama
Ja do szpitala też mam ok 500m, 10min na piechotę, dlatego wiem, że gdyby się coś działo, to nawet na piechote zalece, może nawet byłoby wskazane pod warunkiem, że wody nie będą ciekły mi po nogach:-D

ImageUploadedByForum BabyBoom1426598691.250914.jpg

Zobaczymy co gin powie bo skacze tętno ... Raz 150 , raz 127 ...

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1426598691.250914.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1426598691.250914.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 91
Kuklaki,
na pewno urodzisz przede mną ;) Ja tu sama zostanę i będę Wam wszystkim zazdrościć :P

Myślę, że ja też w końcówce nierozpakowanych zostanę. Nawet tak sobie myślałam, bo mówiłyście, że najprawdopodobniejsza data jest z USG tego koło 11-13tyg, a właśnie z niego wychodził, mi termin na 28.04 czyli 4dni po OM, masakra by była

reklama
Muminek nie panikuj - czesc autostrada i po drodze masz w razie czego jaroslaw i lancut :)

Doli - jak mi długość sprawdzal to pokazywał odkąd dokąd mierzy. I z jednej strony główka naciska juz nieźle. Mówi ze jakby pogrzebal mniej delikatnie to poród przyspieszyć moze.

Ja mam do szpitala *dalej nie wiem który) ok 8 km. Moze mniej ale jak trafi o 15 to chyba rowerem pojadę..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry