• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
mi też się jeszcze nie przygotowuje, termin na 21 kwietnia, więc spokojnie :) będziemy razem czekać :D

No ja chcę ale wiem ze oni są tu dziwni. Dzidziuś jest już spory.

a na prośbę / żądanie pacjentki nie mogą zrobić CC ??
:/

Wiec dzidziuś waży 3270, łożysko na ścianie Bocznej. Cokolwiek miałoby to znaczyć. Wieczorem będą wyniki z krwi i Moczu i jutro ordynator podejmie decyzję
no to super, gratki !!!:)
Mila ja szpital mam 500 m od domu jakby coś się działo niedobrego, ale generalnie chciałbym rodzic w szpitalu w którym przyjmuje mój lekarz a to jest w innym miescie
gorzej jak Twój lekarz akurat nie będzie miał dyżuru wtedy ..... chyba, że specjalnie do Ciebie przyjedzie.Mój za to bierze ok. 2500 zł. ale akurat nie może wtedy gdy rodzę :/więc lipa.
Margomari moze nie będzie tak zle:) ja to się tylko obawiam ze się nie kapne ze to juz, a do szpitala w którym mam rodzic jest jakies 85 km..
a nie ma dobrego szpitala bliżej ? :(
Mila chyba tak zrobię bo już mam dosyć tej ciąży. Wg lekarza i położnej dzieć jest gotowy więc mogę już rodzić.
to na co czekasz :) ?działaj !!!
A ja nie miałam jeszcze ktg... hmm... i o ile w ogóle będę miała to jak już pojadę do szpitala na poród. Z tym że jeżeli mam się zgłosić z regularnymi skurczami co 4-5 min to boję się że nie będzie na to czasu
ja pierwsze KTG miałam robione już na łóżku porodowym :/ ze dwie godziny przed urodzeniem małej.
Wrrrr i gardło mnie boli. No przecież musiałam się zarazić :( byle gorączki nie było.
zdrówka !!!! trzymaj się !!!
Renatka ja tez prasuje dla Malej teraz wszystko, tylko podklady choc mam takie wielorazowe to zostawilamAle nasze rzeczy to tylko to co widze ze trzeba :)Zdrowka dla Mai, tak na marginesie to my wlasnie imie Maja wybralismy dla dziecka
Super ! Mi to imię się od dawna bardzo podobało, a jak się okazało, że jestem w ciąży, a potem, że dziewczynka będzie to już wiedziałam, jak ją nazwę :) Tylko jak weszłam na stronę w necie, jakie są najpopularniejsze aktualnie imiona to mi szczęka opadła, bo Maja na pierwszym miejscu, potem chyba Zuzia i Oliwia...Teraz się chyba lekko pozmieniało.. Ale imię super wybrałaś :)Ja mam jakiegoś joba od momentu jak prasowałam w ciąży dla Majki.... zaczęłam wszytko prasować, mimo, że kiedyś nic nie prasowałam !!!Szaleństwo :)
Renatka, a jaki w końcu dokładnie termometr kupiłaś?
HI-TECH MEDICAL KARDIO-TEST Termometr bezdotykowy wielofunkcyjny KT-F03B - Kardio
Śniło mi się, że w 30 min urodziłam małą, ale wciąż czułam, że coś mi się rusza w brzuchu...Ginekolożka zrobiła usg, a tam kolejne dziecko, a raczej fasolka z dopiero co bijącym sercem. Ale tak od razu, żeby je czuć? :PObudziłam się z przerażeniem, że nie ogarnę dwójki dzieci poniżej 1 roku życia
oj mi też się dziś znów poród śnił.... :/
Anulka ja jak ostatnio leżałam ba patologii to tez miałam taką aparatke. . 3 w nocy a ta otwiera ciastka - oszukane delicje - i zaczyna mlaskac jeziorem, jeszcze bym przeżyła to szeleszczenie ale na mlaski, ciamki i inne odgłosy wydawane paszcza to jestem wyczulona jak radar na lotnisku. . w sekundzie agresja 10/10! i ona tak do 5 rano co chwile po 1 ciastku, z całym procesem otwierania szuflady, foliowego opakowania i jedzenia ja prosiak! ! Masakra! a potem się jeszcze okazało ze w ciągu dnia laska wylaziła na fajkę - normalnie w pewnym momencie myślałam że jak wezmę stojak od kroplowki to ja utluke- uniewinnili by mnie no nie?;)
co za ludzie ! SZOK !!!
Hej,AMISIA jeszcze raz gratuluję.Dziewczyny mnie stąd zamiast na porodowke to do psychiatryka wezmą. Jest 5.30 rano a gwiazda wpie*** jakieś chrupki, szeleszczac reklamówka. Zjadła ze dwa i znowu zamyka najpierw pudełko z chipsami a później reklamowke. W nocy przyszła z kibla i omiata. Oszaleje.
o kurczę, to jest jeszcze lepsza niż święta :/
Dziewczyny a więc tak do szpitala miałam się zgłosić na 8 rano całe rano bolały mnie plecy chodźby chciało mi się kupę potem poszłam na.oddział i badanie a tu niespodzianka rozwarcie potem pasy ktg i położna ze do jutra to ja nie wytrzymam potem znowu wizyta u lekarza i decyzja cc mały słodki sama cesarka ok ale po.niej to tragedia ból nie do opanowania przynajmniej przez mnie morfina nawet mi zabardzo nie pomogła no ale co zrobić trzeba zagrać zęby i jakoś się trzymać
a czemu zrobili cesarkę jak miałaś rozwarcie ?? bo ja coś chyba nie w temacie jestem...Gratulacje raz jeszcze, dochodź do siebie szybko :)
Renatka to zdrowka dla Majki.A tlumaczylas jej ze te rzeczy dla dzidzi i ze ona juz duza i musi ci pomagac z dzidzia to moze poczuje sie dorosla?
dzięki :)No ona niby wie itd... ale skoro nie ma JESZCZE dzidzi to chce korzystać. Jak dzidzia będzie to będzie musiała ustąpić pierwszeństwa i pomagać. Tłumaczę, mówię, no ale póki małego nie ma to ona za bardzo nie rozumie, że coś jest teraz, a później będzie co innego , nie kuma czasu :)

Anulka mi sie wydaje ze raczej nie beda ryzykowac zeby Cie teraz do domu puszczac, waga dziecka ladna to nie ma co ryzykowac ze znow zacznie Ci cisnienie skakac

AsiaWro nie tylko Twoja ciagle sie przewraca w brzuchu :-) u mnie tak samo wciaz akrobacje jakies:-)

Renatka, my sie dlugo zdecydowacnie moglismy jakie imie, ale nie chcialam zadnego ktore by juz bylo w najblizszej rodzinie i mojej i mojego, w koncu szukalam po zbiorze imion i decydowalismy conam sie podoba, padlo na Maje, obojgunam sie spodobalo ;-) ale chyba nadal s\jest dosyc popularne, ale jakos mnie to nie zniecheca :-)

Nie mogłam wejść na forum :(

A wiec wszystko ok , następne ktg w czwartek :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1426605362.792828.jpg

Moj Emciulek zdrowieje :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1426605362.792828.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1426605362.792828.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 66
Jezu ale mam dziś gloda. . wszystko na mojej drodze to nieprzyjaciel którego trzeba zniszczyć (znaczy zjeść). jak tak dalej pójdzie to będą musieli wycinać ścianę bloku żebym się z mieszkania wydostala:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry