• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Renatka ja tez prasuje dla Malej teraz wszystko, tylko podklady choc mam takie wielorazowe to zostawilam :biggrin2:
Ale nasze rzeczy to tylko to co widze ze trzeba :)
Zdrowka dla Mai, tak na marginesie to my wlasnie imie Maja wybralismy dla dziecka :biggrin2:

Amisia zaczynam myslec ze cc to wcale nic dobrego, bo bol i tak jest, tyle ze pozniej. Wypoczywaj zycze szybkiego odzyskania sil;-)

Marela moze cos jest w tym przyzwyczajaniu sie organizmu do mniejszej ilosci snu ;-) ja od jakiegos czasu chodze spac kolo 12. a nie spie dluzej niz do 8. gdzie kiedys potrafilam dluuugo spac. a sa dni ze i o 5. sie obudze i spac nie moge juz. W dzien tez nie spie bo z reguly wole cos porobic niz klasc sie na drzemke

Anulka wspolczuje towarzystwa, widac w tych szpitalach to ciezko normalne znalezc
Kciuki za usg, lekarze wiedza co robic zdaj sie na nich

Asia zdrowka, co do torby to u mnie tez podobnie, dla dziecka mam tylko pampersy wzielam cale opak. bo nie chce rozrywac, chusteczki i dwie pieluszki tetr. ciuszki i cala reszte zapewniaja, na wyjscie ubranka i rzeczy to Moj pozniej wezmie, po co to nosic

Aylin no to gratulacje ;-)

reklama
A ja nie miałam jeszcze ktg... hmm... i o ile w ogóle będę miała to jak już pojadę do szpitala na poród. Z tym że jeżeli mam się zgłosić z regularnymi skurczami co 4-5 min to boję się że nie będzie na to czasu :confused2:

Szaj ale sen mialas hihihi :-D

Anulka trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze!

Amisia trzymaj sie! Wlasnie dlatego tak sie boje cesarki, dzis po poludniu USG zobaczyny czy mala uparciucha sie odwrocila laskawie...

reklama
Anulka i co pojawily sie jakies skurcze na ktg?

Wiecie jakie mam bzdury wypisane na wypisie ze szpitala? Np ze szyjka niby ma 2.9 a przeciez jakby tylke miala to by nikt tam nie panikowal! Na badaniach wychodzilo, ze ma 2.2!
Do tego polozenie jest wpisane glowkowe, ciekawe kto to widzial...

Mam nadzieje ze moja ginekolozka mi uwierzy bo ten wypis wyglada jak nie moj poza danymi na pierwszej stronie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry