• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Dziewczyny sory że Wam przerwę frytkowe rozmowy ale powiedzcie mi czy odkąd jesteście w ciąży owłosienie na Waszym ciele uległo zmianie w jakiś sposób? Zauważyłam ostatnio że włosy na nogach mi nie rosną, ogólnie ciesze się bardzo z tego, bo wiadomo, mniej roboty z depilacja, fajnie by było jak by już tak zostało na zawsze

U mnie spektakularnych efektów nie ma, ale faktycznie zauważyłam, że włoski odrastają zdecydowanie wolniej i sa jakby cienksze. Oczywiście też się z tego tytułu ciesze, ale nie sądzę by efekt się długo utrzymał po porodzie.:-[

Z tego co kiedyś czytałam to zmiany tego typu jak owłosienie, cera itp. mają związek ze zmianami w hormonach ciężarnej, ale też z płcią dziecka, że niby jak ma być chłopiec to hormony męskie mogą wpływać, że cera sie będzie pogarszać i owłosienie pogłębiać, a przy dziewczynce w drugą strone, ale czy tak jest to nie wiem, mi napewno poprawiła sie cera w obu ciążach, z owłosieniem w pierwszej nie zauważyłam, w tej jest go mniej.

A ja owłosienie mam dużo większe niż przed ciążą a o brzuchu już nie wspomne :-/

No pisałam do Myli ale nic nie odpisała :(

Ale się najadłam frytek i sosu :)) lepiej abym dziś nie zaczeła rodzić bo ten zapach czosnku powali wszystkich ;) :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry