Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jestem roztrzęsiona, bo kompletnie nieprzygotowana psychicznie... Poza tym nie mam jeszcze materaca, termometru i butelek... Własnie pierze mi się jeszcze koszula nocna, bo nie chcę od razu tych do porodu i do karmienia zakładać, może jeszcze nie będą potrzebne... No i nie wiem, czy to czop, ale u gin w toalecie zobaczyłam jeszcze żółtego gluta na wkładce, moze faktycznie się zaczyna 

Kuklaki super ze na wizycie ok wszystko![]()
Waga chyba ok ?kiedy termin ? Jeszcze podrośnie ...
Moj sie mało dzis rusza , z rana juz schizowalam , ale wzięłam detektor - serducho wali , wiec chyba ok jest![]()
Nie zgadniecie co moja trzylatka wczoraj wykombinowała... odgryzła sobie kawałek żelka, wsadziła do nosa i nie można było wyjąć!Po jakiejś pół godzinie dmuchania i smarkania wreszcie się udało, ale co ryku i krzyku i stresu było to masakra...
Dziewczyny gratki za udane wizyty!
Oltoma współczuję stresu, to musiało być okropne!
Muminek, tez mam mały biust i spodziewałam się, że mi podrosnie ale nic z tego B-)
Anemonne ja też dziś podpisalam umowę z położna ze Św Zofii. Z Magdą Witkiewicz. Ona mi powiedziała wcześniej o tej podwyżce. Ale to i tak nie ma znaczenia kiedy się podpisuje umowę - liczy się to, że poród jest po 1 marca :-(
A Ty z którą podpisalas?
Mi dziś położna poleciła łykać ten wiesiołka nawet 3 razy dziennie, ma to rozmiekczyc szyjkę. I często być w pozycji ze zwieszonym brzuchem :-)
Jej dziś cudowny dzień, zjadłam wlasA
To pewnie z nerwów, weź nospe i magnez
Ja tak właśnie miałam, że co 5 minut były z nerwów