Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Dziewczynki melduje, ze ledwo żyje. Mloda dalej cierpi i to ma zapalenie uszu, dostała antybiotyk, ryczy przez cały czas, maz rozłożony totalnie, teraz mnie bierze. Nie mam juz siły...
trzymajcie sie!!
Kuklaki, żeby dziecko mialo jak najlepszą pozycję jak zacznie się poród
O kurde Milia, ale wieści! Ale postaraj się nie stresować, teraz szybko można dokupić co potrzebne :-) ciesz się, że szybciej dziecko zobaczysz!
Mi też wolniej rosną włoski na nogach i mniej przetluszczaja się włosy :-)
Wczoraj miałam frytki bo robiłam tez domowe hamburgery z sosem jak do big maca :-)
A dziś zjem sobie oscypki grillowane z żurawina, korzystam ze mąż nie je obiadu w domu, bo on nie lubi :-(
Kuklaki gratuluje bezstresowej wizyty
Ja tez pochlaniam wszystko na co mam ochotę i normalnie nic nie przytylam w ostatnim tyg. Nadal +16
Kina hehe zelek w nosie!!! Ja niewiem co te dzieciaki za pomysły maja
Mi chyba wiesiołek nie pomoże jak mam pessar....kuzwa nawet sexu nie mogę...ja pierdyle
Ja mam takie zmiany w owlosieniu ze mamduzo włosów na łonie i nogach ale to chyba ze ze względów lenistwowych gole je tylko na wizyty
Milia ja mogę przyjac Twoje skurcze z chęcią! Ja juz nie chce zgagi !!!!
Natasza ja liczylam na tej pejczyk![]()

Dziewczynki melduje, ze ledwo żyje. Mloda dalej cierpi i to ma zapalenie uszu, dostała antybiotyk, ryczy przez cały czas, maz rozłożony totalnie, teraz mnie bierze. Nie mam juz siły...
trzymajcie sie!!