Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Trzymajcie się jakoś....
Wszytsko ok
Szyjka 29mm, miękka, ale zamknięta
położenie poprzeczne nadal, ale na to dla mnie na plus

Umieram na zgagę.... Co za ból... Już nie miałam tego cholerstwa od paru tyg i znowu... Kuźwa.... Aż mnie szczęka boli

Do tego czasu maluszki będą miały po ok 2600g, więc nie powinny być takie malutkie... Biedulko pewnie już mocno umęczona jesteś? Ja z jednym już ledwo dycham ;-) na szczęście to już coraz bliżej. Mnie czyści, ale tylko dołem. Potrafię chodzić do wc po kilka razy dziennie. Moja lekarka powiedziała, że to organizm się oczyszcza i szykuje do porodu. Mój mały wczoraj ważył 2950g, więc taki w normie jest. Pierwszy urodził się w 41tc i ważył 3170g, 54cm długi. Ciekawe jaki ten będzie faktycznie ciężki i długi po urodzeniu. Poprzednia lekarka u pierwszego pomyliła się o 30g (podała 3200g wagę, ale wiadomo usg ma jakieś tam tolerancje błędu)... dobrze, że masz tak często ktg - zawsze będziesz spokojniejsza ;-) co do skurczy to też mam i to dość często. Niektóre są bolesne, ale nie mam nic na nie brać. Moja gin powiedziała, że takie skurcze to dobra sprawa, bo dzidziuś będzie bardziej dojrzały i lepiej przygotowany do przyjścia na świat