• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Mój przedszkolak ;)

Załączniki

• 1426705267150.jpg
    1426705267150.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 84
  • 1426705286611.jpg
    1426705286611.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 75
Witam z wieczora!
Rany Julek, ja nie daje rady Was ostatnio doczytać! Za szybko, za dużo piszecie ;o):szok:

Anulka, aż trudno uwierzyć, że lekarze, którzy są po to by Co pomóc dokładają od siebie ignorancją niepotrzebnych w tym stanie stresów.
Współczuję.... Mam nadzieję, że ktoś wreszcie puknie się w czoło!

Milia, no wcześnie Ci się zaczyna... Ale skoro dziecko ma taką potrzebę!

Lei, współczuję infekcji... Nie dość, że w ogóle to jeszcze zapalenie ucha:szok: Trzymajcie się jakoś....

Myla, gratuluję udanej wizyty. Dobrze, że stres był bezpodstawny ;o)
Ja zaczynam dopiero 34 tc....

Natasza, taki mały brzuszek masz czy sąsiedzi krótko widzą :-) No ja to mam giganta przed sobą:szok:

Oglądałyście może wiadomości TVN? Pokazywali dzidziusia, którego lekarze uratowali urodzonego w 25tc ważącego 820g. Ma się już dobrze, ale urodził się z niewydaolnością wielonarządową. Oczywiście ryczałam ze wzruszenia.... Piękne zakończenie :-)

A ja nie spałam tej nocy prawie wcale.... Najpierw usnąć nie mogłam, potem córka a to piciu, a to siusiu, a w końcu tak się zaczęła drapać (ma atopowe zapalenie skóry), że spać się nie dało do 5....

Ja już po usg :-D Wszytsko ok:-D Szyjka 29mm, miękka, ale zamknięta:-D położenie poprzeczne nadal, ale na to dla mnie na plus:-D

No i serduszko słyszałam, puls też oki:-D:-D:-D

Jestem przeszczęśliwa:-D

magdalenaanna29 27 marca mam sie stawic na oddzial wiec bedzie ktg i usg...wszystko wskazuje ze w sobote tj 28 bede miala cc... albo 31 marca..
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
ale mam sie nastawic na 28 marca

Wczoraj i dzis sie nie najlepiej czuje... w nocy mnie przegonilo pare razy, powrocily mdlosci, brzuch boli...do tego skurcze mnie mecza mimo brania konskich dawek magnezu, nospy itp.. jutro, w sobote, pon - KTG, sroda KTG i pewnie wizyta.

p.s jak mialam wizyte 13 marca to maluszki mialy grubo powyzej 2 kg... wiec mysle ze nie beda bardzo malutkie :tak:

Sliczny przedszkolak !!:tak:

Natasza ja tez mam takie mleko ale kakaowe :tak:

Anula nie pokoja mnie te twoje skoki cisnienia i za wysokie tętno... hmmm masz ciaze donosza to na co oni czekaja? jakas masakra!:wściekła/y:

Doli, Kuklaki
dopiero znalazlam taka kolyske, musze sie rozeznac co i jak... podoba mi sie i mialabym gdzie ja dac...:tak:

Hej.

Anulka strasznie mi Ciebie zal :(

Milia trzymaj sie :* przynajmniej wiesz na czym stoisz.

Karina sliczny kacik :)

Lei masakra z tymi chorobskami. Zdrowka!

Aylin mi tez tak wlosy wypadaly. Koszmar :/

Doli jak przeczytalam o chipsach to rylam ze smiechu :))

Natasza tos sie kamuflowala :P

Kina straszne pomysly maja dzieci :/

Ja dzis caly dzien w pracy. Zmeczona. Spojenie booooli koszmarnie. Ledwo jezdze autem bo rano mnie jakies skurcze sekundowe lapia :( no nic jeszcze 2 dni dam rade ;)

A czy to normalne ze przepowiadajace mam tylko wieczorami?? Bo ja zielona :(

reklama
Olusia to Ty też już bliziutko rozwiązania :tak:Do tego czasu maluszki będą miały po ok 2600g, więc nie powinny być takie malutkie... Biedulko pewnie już mocno umęczona jesteś? Ja z jednym już ledwo dycham ;-) na szczęście to już coraz bliżej. Mnie czyści, ale tylko dołem. Potrafię chodzić do wc po kilka razy dziennie. Moja lekarka powiedziała, że to organizm się oczyszcza i szykuje do porodu. Mój mały wczoraj ważył 2950g, więc taki w normie jest. Pierwszy urodził się w 41tc i ważył 3170g, 54cm długi. Ciekawe jaki ten będzie faktycznie ciężki i długi po urodzeniu. Poprzednia lekarka u pierwszego pomyliła się o 30g (podała 3200g wagę, ale wiadomo usg ma jakieś tam tolerancje błędu)... dobrze, że masz tak często ktg - zawsze będziesz spokojniejsza ;-) co do skurczy to też mam i to dość często. Niektóre są bolesne, ale nie mam nic na nie brać. Moja gin powiedziała, że takie skurcze to dobra sprawa, bo dzidziuś będzie bardziej dojrzały i lepiej przygotowany do przyjścia na świat :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry