• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Oltoma co za koszmar z tym szukaniem tentna :/ ale dobrxe ze wszysyko zakonczyly sie happy endem!

Myla mlodej nic miedzy nozkami nie wyroslo? ;)
Myslalam ze pessar sciagaja okolo 38tc. Beznadziejnie ze dopiero przy porodzie.

Magdalena super syncio :)

Sataga to cc?

Amisia jak sie czyjesz??

A ja sie wkrecilsm mega w ten gbs :( ze nie zdaza mi podac antybiotyku,ze sie mala zarazi,ze bedzie musiala zostac w szpitalu... zle dni przede mna :( chyba wolalabym cc zeby uchronic dziecko :( z drugiej strony chce sn i tak w kolo macieju :( zle mi :(

reklama
Olusia, kołyski prześliczne! Jak bym miała kasę i miejsce to bym się nie zastanawiała:tak: Kołyski zwłaszcza, że to dla dwójki na pewno się przydadzą ;o)
Zdrówka dla mamy!!!

Tabasia, oj współczuję podjęcia decyzji! Dobrze, że nie ma trzeciej opcji;-)

Oltoma co za koszmar z tym szukaniem tentna :/ ale dobrxe ze wszysyko zakonczyly sie happy endem!

Myla mlodej nic miedzy nozkami nie wyroslo? ;)
Myslalam ze pessar sciagaja okolo 38tc. Beznadziejnie ze dopiero przy porodzie.

Magdalena super syncio :)

Sataga to cc?

Amisia jak sie czyjesz??

A ja sie wkrecilsm mega w ten gbs :( ze nie zdaza mi podac antybiotyku,ze sie mala zarazi,ze bedzie musiala zostac w szpitalu... zle dni przede mna :( chyba wolalabym cc zeby uchronic dziecko :( z drugiej strony chce sn i tak w kolo macieju :( zle mi :(

Ja? A gdzie tam. Ciśnienie mi się uspokoiło bez prochów (chyba miałam jakieś złe dni). Młoda główką w dół prawieod połowy ciąży. Problemów ze zdrowiem nie mam wiec raczej sn. Tylko czuję, że mała szybciej wylezie. Z młodym to ja zobaczyłam co to skurcz dopiero przy porodzie.

Tabasia dziecko nie zaraza sie tak od razu tym GBSem jak cie puszcza szybko do domu bez CRP to podejdz kilka dni pozniej i nasciemnaij cos zeby zrobili badania to bedziesz spokojniejsza

Olusia faktycznie te koszyczki sa fajne jak masz miejsce i kase to super sprawa
ja dla jednego tez podobny koszyczek bede miala pod reka :)

ja sie jakos staram przygotowywac psychicznie do porodu ale jakos mi nie idzie :(
we wtorek mam wizyte u gina mam nadzieje ostatnia to moze pozniej jakos sie ogarne :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry