Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i wepchnęła z powrotem do środka ???Myla jak to Ci coś wygrzebała? może haribo ?mogła pokazac haahhahahaha
![]()

Ja nie wiem co dzieci maja z tym wkladaniem rzeczy do nosa. Pamietam jak moj kuzyn byl maly to se wlozyl rzepa do nosa ale tego malego i trzeba bylo do lekarza jechac zeby wyciagnol, a kuzynki synek se kredke swiecowa wlozyl. Dobrze ze wyszlo i nie musialas do lekarza jechac.
A pozycja ze zwieszonym brzuchem to na co?

Milia, co ma być to będzie, trzymam kciuki !!!!W drodze na ktg zaczął mi się spinać brzuch, ktg zarejestrowało skurcze, położna powiedziała, że za dużo ich na przepowiadające, bo tych podobno może być ok. 2 na godz., a ja miałam 4 duże w 20 minut... powiedziała, że zadzwoni do ginki i zobaczymy, ale ta nie odbierała telefonu.
Wiec czekałyśmy na nią, bo miała przyjechać o 14:30 - dziś przyjmuje. Podczas oczekiwania naliczyłam jeszcze jakieś 5 skurczy...
Okazało się, że ilość wód mi się zwiększyła, a to podobno może przyspieszyć poród. Szyjka zamknięta, ale skrócona. No i mam jutro rano stawic sie w szpitalu, moja ginka ma dyżur, powiedziała, że zrobimy przepływy, podamy jeszcze raz steryd i jak mała będzie chciała się urodzić, to nie będziemy jej w tym przeszkadzaćjestem roztrzęsiona, bo kompletnie nieprzygotowana psychicznie... Poza tym nie mam jeszcze materaca, termometru i butelek... Własnie pierze mi się jeszcze koszula nocna, bo nie chcę od razu tych do porodu i do karmienia zakładać, może jeszcze nie będą potrzebne... No i nie wiem, czy to czop, ale u gin w toalecie zobaczyłam jeszcze żółtego gluta na wkładce, moze faktycznie się zaczyna
![]()
no co Ty, mi w tamtej ciąży wcale nie wypadały, aż się zdziwiłam, ale nie narzekałamDziewczyny co do włosów - 3 msc po porodzie większość z nas będzie płakać. Wychodza garściami. Ja chodziłam tylko w związanych a po nocy i tak poduszka wyglądała jakbym po chemi była
no widocznie nie do końca... ja mam cerę teraz ładniejszą niż przed ciążą i włosów wszędzie mniej i słabsze, a MA BYĆ chłopiec...Z tego co kiedyś czytałam to zmiany tego typu jak owłosienie, cera itp. mają związek ze zmianami w hormonach ciężarnej, ale też z płcią dziecka, że niby jak ma być chłopiec to hormony męskie mogą wpływać, że cera sie będzie pogarszać i owłosienie pogłębiać, a przy dziewczynce w drugą strone, ale czy tak jest to nie wiem, mi napewno poprawiła sie cera w obu ciążach, z owłosieniem w pierwszej nie zauważyłam, w tej jest go mniej.