• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Pat, Oltoma, Marela gratulacje:-)

Magda, Babydust wcale nie chcę być druga, to był czarny humor...

Tabasia, właśnie nie wiem, na czym stoję... Położna była wyraźnie zaniepokojona, ale ginka już nie i nie wiem, czy dlatego, że uznała, że do rana spokojnie wytrzymam i potem będzie mnie miała pod kontrolą, czy to jednak tylko przepowiadające są. Czytam i czytam, a mądrzejsza nie jestem. Podobno skurcze zaczynają się od góry brzucha i idą w dół, obejmując cały, a mi się zaczynają od dołu! w kąpieli miałam wrażenie, że przeszło, a jak tylko wstałam, to brzuch napięty, teraz też się napina, ale skurczy już nie czuję, tylko to napięcie... hmm, a może właściwie jakby się napinał od góry... No nie wiem naprawdę na czym stoję, z jednej strony myślę, że w piątek wyjdę, a z drugiej że urodzę w piątek/weekend :szok:

Marela, termometr do gorączki, do reszty rzeczy przy okazji. W KFC mają faktycznie wstrętne frytki, ze 2x zjadłam tylko, potem nawet jak coś brałam, to bez frytek.

reklama
Marela nie chce cie straszyc ale moja pierworodna byla malutka 3100 ale lepek wielki 35 cm wiec mnie nacinali i to mega mocno a drugi juz wielkolud 4100 z lepkiem 37 cm naciecie oczywiscie tez
teraz sie nie ludze ze obejdzie sie bez naciecia skoro trzecie moze sie okazac jeszcze wieksze od drugiego :( :(
ale jakos teraz mam faze ze bardziej sie martwie o te moje cholerne hemoroidy ktore po porodzie syna byly duuuuzo bardziej bolesne i uciazliwe niz po nacieciu krocza ://// no i zdecydowanie dluzej sie goily bo w tygodniach trzeba liczyc a krocze maks 10 dni i jak nowka :wściekła/y:

A ja wam powiem ze znajacmoje szczęście to tak jak juz teraz bym mogła rodzic to skończy się tym (znając moje zajebiste szczęście) ze koleje tygodnie będę żyć w mękach zgagi i boli a urodze po terminie po wyczerpującym wywoływanym bolesnym porodzie i na komunii mojego synem będę ledwo stać z ciągnącym szwem na waginie krwawiac resztkami oczyszczającej się , zwijajacej macicy a mój zmęczony zyciemArek będzie wyrywał sobie włosy z głowy biegając po domu z wyjacym glodnym małym potworkiem mszczacym się na ojcu bo mu matka do kościoła uciekła....eh

Mila do goraczki to spokojnie zdaztsz kupic. Nie zakladaj ze od razu bedzie Ci potrzebny.

No niestety mysle ze mnie natna lepiej to niz popekac w nieodpiwiednia strone. Tylko zeby tego duzo nie bylo i zeby dobrze zszyli.
Homoroidow wspolczuje nie wiem co to i nie chce wiedziec.
Ide spsc bo ledwo leze mam tylko nsdzieje ze usne

Myla nie bedzie tak zle. Najpierw panikuje ze ze wczesnie teraz za pozno. To juz 3 dziecko wiec coraz szybciej i latwiej. W maju piekna pogoda . Arek zapakuje core w wozek i pospaceruja pod kosciolem.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry