• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Mila, nie chcę nic jeść, bo mnie nie czyści i już się stresuję tym, że parę dni, niezależnie od sytuacji, nie będę 2 robiła, więc i objadać się nie chcę...

Nie można nie rozpoznać porodowych, ale może byc tak, że częste przepowiadające przejdą płynnie w porodowe?

Położę się już i spróbuję zasnąć, trzymajcie się dziewczyny w 2-pakach, Anulka, kciuki za dobrą decyzję jutro rano &&&

Dobranoc :-)

reklama
Milia dzieki, to moja skleroza juz zapomnialam co wczesniej pisalas:no:

Mila83 to dobrze ze negatywny i wizyta jak ja nastepna:tak:

A to zeby was rozweselic.
16787_614183528714961_6518031992776932878_n.jpg

MIlia, ale bolące są te skurcze? bo porodowe zawsze są bolesne niestety :/ a z tym czyszczeniem się nie przejmuj. ja przed pierwszym porodem też chyba z dwa dni "2" nie robiłam i położna w szpitalu mnie się pytała czy chcę lewatywę, ale jak się zaczęły porządne skurcze to mnie przeczyściło od razu.

Hej dołączcie mnie mega bolesne skurcze chciałam liczyć co ile ale co minutę wychodzi :/ wzięłam 15 min temu 2 nospy teraz wlaZlam do wody i mnie przeczyscilo ale

Dzisiaj jakiś kiepski dzień. Tak mnie mała męczy, wierci się strasznie, aż mnie tam wszystko w dole boli i kłuje. I tak od rana :( Przez to wszystko byłam nieprzyjemna dla mojego Mężczyzny, parę razy się popłakałam.Ciągle czarne myśli, a mała to sama chyba chce wyjść, bez skurczy :/ Prawie cały dzień leżałam, licząc, że będzie lepiej. I się przeliczyłam. Nie sądziłam, że ostatni miesiąc jest taki ciężki :/ Chętnie bym już poszła spać, ale z tym diabłem tasmańskim w brzuchu prędzej urodzę niż zasnę :/

Podziwiam Was za to, jak sobie, mimo trudności, radzicie. Serio.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry