• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Anemonne gratulacje! śliczny dzieciuszek:) ale Ci fajnie:) i chyba szybko poszło no nie?

widzę ze wczoraj zapanowała na forum zbiorowa panika-mimo że wieczorem nie czytałam Waszych wpisów to chyba wirtualnie mi też się udzieliła. Przyjechali tesciowie i znajomi, zamiast leżeć jak doktorek przykazał to ja trochę pochodzilam- kawka, herbatka, ciasteczko i potem cala noc twardnienia brzucha, co godzina siku i tabun galopujacych myśli - czy to już? no ale jak widać dalej jestem w pakiecie wiec spoko:)

Anemone Gratuluje :)
[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Szybciutko hehe

No człowiek tu wstaje i następny dzidziuś :) cool

Ktora nastepna ? [emoji12]

Anemonne gratulacje!!!
U mnie chyba się wyciszylo, w nocy czułam jeszcze skurcze, ale teraz nic, za to mam b.powiększone węzły podzuchwowe, czy to może mieć jakiś związek z porodem?chora nie jestem

Anemonne ja pierdyle!!!!jak to się stało??????

A ja się mecze cala noc strasznie!!! Dziś chyba bede cały dzień w kiblu mam taka zgage plus takie mdlosci ze tragedia,przezygam cały dzień :(

reklama
Hej

Tabasia to co, chipsa??? :D a mi gbs wyszedł ujemny a to nie możliwe, skoro go miałam wiec się zastanawiam czy jakiś błąd w badaniach...

Kuklaki ograniczam się hehe :p

Pat długa kluseczka z Wojtusia :D

Myla hahaha opis do Pat hahaha dziecko w udach siedzi :p dajesz czadu z opisami :p myj podłogę na kolanach;)

Milia kciuki za dziś!!!!

Olusia kciuki za wizytę!!!

Natasza oj tak najedz się nutelli bo nie wiadomo jak potem :D

Anemonne gratulacje!!!! Ale że jak, kiedy???????? :D

Zbiorowa panika zbiera żniwo,, ja oczywiście mam wszystkie objawy aktualnie narzekajacej :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry