• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Anemonne jak co minutę i bolesne to ja bym do szpitala jechała. A dlugo już je masz? U nas każą przyjeżdżać jak przez min godzinę skurcze są co 5 minut. Widzisz może chodzenie po schodkach przyniosło efekty :)

Jak tak dalej pójdzie, to połowa Kwietniówek urodzi jeszcze w tym tygodniu ;P

natasza,
nagroda najlepsza :) Dłuuuugo wyczekiwana, bo mi się instynkt macierzyński włączył, jak sama dzieckiem byłam :D Boli mnie tylko to, że facetowi trudno zrozumieć, co przechodzi ciężarna. Gdyby rozumiał - o ile łatwiej by było ;)

No nic, idę spać, może córa się zlituje ;) Trzymajcie się Kobitki :)

Mila83 ja bym chciala juz byc po wszystkim.... nie czuje sie dobrze i jestem nie spokojna...!! znow mnie cos goni do wc... :-(jutro mam KTG to bede rozmawiac z lekarzem...

Anemonne mam nadzieje ze skurcze minął, ciepla kapiel i nospa powinna pomoc.. no ale jak juz czesto i bolesne to jedz do szpitala...!!:tak:

Tabasia.... trzymaj sie!;-)

Ostatnia edycja:
Ehh dziś wszystkie mamy jakąś przełomową noc..

Ja też idę spać bo brzuch twardnieje jakieś skurcze mam ale w dole brzucha.. Musze zdążyć się. Wyspać

Haha chyba jeszcze zjem banana z nurellą :))

Spokojnej nocy kobitki oby do jutra :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1426731537.488111.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1426731537.488111.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1426731537.488111.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 144
Anemonne!!! Gratuluje! :-D

Matko obym nie urodziła w najbliższym tygodniu!! Dzis nie spałam prawie w ogole, łzy mi same ciekną, głowa pęka, gardło na pier da...do tego ta goraczka, wzdycham i sie kręcę i majacze. Jejuuu ja chce do szpitala, niech mi cos dadzą :-(

Mam o 5 dać antybiotyk młodej ale szkoda mi jej budzić bo w koncu spi ładnie od 5 dni. Dziewczyny jest taka zmęczona..nie moge, nie wiem co robic...help! :no::no::no::no::no:

reklama
Anemonne, ale niespodzianka z rana, gratulacje! :-D Cudo!

Poszłam spać o 21, przed chwilą się obudziłam i dupa, nie zasne po takiej wiadomości :-D. Przegapilam intensywny wieczór jak widzę...Mnie bolesne skurcze jeszcze omijają na szczęście, niech mała posiedzi ten tydzień chociaż...

To która wskakuje na podium jeszcze? ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry