• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Wiem Babydust pisalas i pamietam o tym. Mysle ze oni na pewno zrobia te badania ta polozna mi mowila. Ja po prostu strasznie sie boje i ciagle o tym mysle :( :( :(

Sataga bo wyczytalam ze mala poprzecznie ulozona... dlatego pytalam o cc ...

Ja na razie z drugiego miejsca rezygnuje ;) niech mlods jeszcze siedzi przez tem gbs...

Kina o miesniach kegla mowisz?? Faktycznie cwiczenia pomagaja? Bo ja to len jestem...

Marela wiem ale sie boje i nachodza mnie czarne mysli :(

Milia chodzilo mi ze bedziesz pod kontrola a to najwazniejsze. K9chana nie stresuj sie (mowi ta co juz sie wkrecila...).

Myla ale scenariusz ;)

reklama
Kuklaki, w domu jestem, jutro 8-9 mam byc w szpitalu, chyba, że coś się rozkręci, to wtedy mam przyjechac wcześniej.
Mi to wyglada na przepowiadające, tylko mam je co chwilę, dosłownie co 2-5 minut... jest możliwość, że nie rozpoznaję prawdziwych skurczy? a jeśli przepowiadające są tak często, tzn., że zaraz się zaczną porodowe? Bo przepowiadające mogą trwać nawet kilka tygodni...

Mi tez lekarka mówiła że te porodowe Poznam na pewno bo bola jak cholera :p
A bóle podbrzusza i twardnienia to przepowiadające.
Milia Ty masz dzisiaj dużo stresu więc brzuch może się częściej stawiać...

Sataga Asia jsk tam zdrówko? Ja umieram...do tego mnie rak plecy bolały, ze wyłam z bólu. Ale po całym dniu zapitolu to miały prawo..do tego boli mnie wszystko jak na grypę każe pewnie od tego. Obym urodziła najwcześniej wprzyszlhm tyg jak wgzdrowiejemy. Mojego to by nie wpuścili z goraczka 39...

reklama
Myla matko kochana, jaka czarna wizja :/ może nie będzie tak źle ;)

Milia a Ty kobieto przestań myśleć i czytać, bo osiwiejesz, a i tak nic nie zmienisz. połóż się, zrelaksuj, obejrzyj jakiś serial, zjedz coś dobrego i czekaj sobie spokojnie :)

mi włosy na nogach też się bardzo delikatne zrobiły a z głowy prawie w ogóle nie wypadają. w pierwszej ciąży miałąm tak samo, a po porodzie tragedia. przez pół roku mi włosy leciały jak nie wiem, a potem się wszystko unormowało.

Anulka ale Cię trzymają w niepewności biedulko. trzymam kciuki, żeby jutro podjęli jakąś konkretną decyzję.

Karina, śliczny pokoik!!!

Olusia współczuję. mam nadzieję, że dotrwasz do terminu cc.

kurcze a mnie dziś plecy bolą,bo byłam z małą na placu zabaw i ona się uparła wchodzić na taką siatkę a lin a ja za nią biegałam, podtrzymywałam i podsadzałam i chyba coś sobie nadwyrężyłam :/ a z dobrych wieści to dziś byłam u położnej i wynik gbs negatywny :) jeszcze tylko jedna wizyta mi została 1/04 i mogę rodzić :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry