• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Magda zaczynam wlasnie 38 tydzien

Kuklaki rowniez gratuluje wizyty ;-) ja tez zastanawialam sie czy waga mojej dobra ale chyba obie sa w porzadku ;-)

Karina ja czasem sie ciesze jak moja troche pospi bo jak juz zacznie szalec to konca nie widac :-D

Co do tych wlosow to u mnie tez na brzuchu wiecej a na nogach prawie w ogole :biggrin2: mi to nawet pasuje hehe a po porodzie jak wroca na nogach to trudno wroce do depilacji woskiem

Milia trzymam kciuki, bedzie dobrze napewno, o zakupy sie nie martw jakos napewno dacie rade wszystko zalatwic kupicie przez internet i tyle

Myla moze gin juz widzi sygnaly ze urodzisz w terminie nie pozniej
No i piekna waga jak na ten tydzien ;-)

Karina piekny pokoj :biggrin2::biggrin2:

Anulka kciuki za jutro, niech w koncu podejma decyzje a nie czekaja tylko wciaz, a Tobie to juz pewnie i przez nerwy cisnienie skacze...

Pat gratuluje wizyty ;-) waga taka jaki u mnie dzis :biggrin2:

u diabetologa tez wszystko ok, ehh na pociag pedzilam tak ze az pozniej caly brzuch mi stwardnial masakra, a na stacji sie okazalo ze 20 minut opoznienia... kocham pkp:wściekła/y:
Wczoraj mialam jakas ciezka noc, spac nie moglam wstawalam, ehh dzis szybko odlece, jeszcze tylko kolacja i do lozka, dzis nie posiedze do 12. nawet ...
Dobrej nocy wszystkim ;-)

Myla dopoki Anulka i Milia nie urodzily to wszystkie maja szanse na 2 miejsce :D
na finishu wszystko moze sie zdazyc :)

ja ze swoimi skurczami od 16tc wogole sie nie pisze hahaha chociaz zdecydowanie mam je czesciej niz 2 razy na godzine :D

Ja tez te przepowiadajace mam wyjatkowo w tej ciazy tylko wieczorem. I do tego w mizernej ilosci 3-4 a potem juz spokoj. Wolalabym zeby tam na dole miesnie bardziej sie wycwiczyly do porodu, jeszcze dwa tygodnie i ja sie za nie wezme ;-)

Mila spokojnie - ja tez nie mam termometru do wody czy butelek. Wode swietnie zmierzysz łokciem . A butelki jak Ci beda potrzebne to ktos
Ci kupi. Ja pierwszy raz uzylam jak mlody mial 1 czy 2 msc i tak pluł na ich widok. No chyba ze nie chesz karmic wiec fakt musisz miec od poczatku.

Co do wlosow po ok 3 msc to byla jakas masakra - były wszedzie :szok::szok::szok:, myslalam ze łysa zostane . Poduszka rano czarna :wściekła/y:-bo mam dosc dlugie.

Dopiero wrocilismy . Padam . Syn usnał w ciagu 10 sekund - nawet myc sie nie chcial.
Ja po wizycie . Wszystko ok. Powiedzilam ze wydaje mi sie ze czulam czkawke na gorze , pomacala przez brzuch i mowi ze to tyłeczek. Ale gdyby sie przekrecil to mimo ze 2 porod napewno bylaby cc. Za 2 tyg pierwsze ktg. lekkie rozwarcie na palec . Gdyby skurcze to mam szybko do szpital jechac bo moge nie zdazyc. No i mowi ze nic nie przytylam tylko brzuch - ktory jest podobno duzy , i mowi ze raczej duze dziecko :szok:, oby sie mylila bo przy starszym ktory był maly mnie nacinali :szok:. A mam +11kg.
No i kazala mi liczyc ruchy , dopiero pierwszy raz??? , a mi sie nie chce bo moj wierci sie non stop. No i brzuch nie opadl, ale wydaje mi sie ze w pierwszej do konca tez nie .

Ja troche pobuszowalam po galerii, ale zakupy tylko dla starszego. Do tego w koncu kupilam chuste jakas zwykla uzywana i dostalam zabawke gratis dla maluszka - mam ubaw bo mlody bawil sie nia z pol godziny.
No i jakos tak solidarnie ( nie wiedzialam ze tu dzis krolują ;) - wtaranilam frytki w KFC - ale byly ohydne ;/.

.
Karina - bosko ;)

Tabasia - bedzie dobrze . Zawsze chcialas sn wiec nie rozmyslaj. Zdaza podac lek:tak::tak::tak:. A masz szanse na sn. W nastepnej ciazy moze znowu bedzie musiala byc cc i bedziesz sobie zarzucala ze wtedy nie rodzilas .

Ostatnia edycja:
Aaaa to ja wiem!!! Brzuch masz malutki bo on tam trzyma tylko nóżki w zasadzie a pod spodniami chowasz wielka cipe bo w tym miejscu ma resztę i biodra dlatego takie ogromne i uda bo tam ręce trzyma! Trzeba było tak od razu

:-D:-D:laugh2::laugh2::-D:-D

xquote_icon.png.pagespeed.ic.o2TkrrkoQj.png

Doli, Renatka a moze pomyslala ze znalazla haribo i zjadla:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry