Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Babydust a widzisz na tej twojej wczorajszej liscie z zawodnikami o 2 miejsce pominelas Anemonne, a tu niespodzianka.
.

Ja też tak czytałam, że dzieci mają mniej mniejsca to się mniej je czuje, ale coś ciężko w to uwierzyć, skoro duża dzidzia przy każdym ruchu naciąga moją skórę do granic wytrzymałości, a wbijając swe kochane kończyny w moje narządy, albo kości powoduje ból ze łzami w oczach, może tych ruchów jest i mniej i może są one mniej energiczne, ale na pewno nie mniej odczuwalne.
Mnie dzisiaj wszystko boli, przez bóle bioder budziłam się co chwilę, mała do samego końca się bujała. A kiedyś wyczytałam, że ponoć pod koniec ciąży to te ruchy nie są już takie bolesne. Córa sama sobie treningi ustawia i jest coraz lepsza. Jeszcze tylko miesiąc...
Bo przedwczesny poród nie jest zaraźliwy...?![]()
Połowa 38 tyg, myślę, że ok, nie za wcześnie nie za późno, choć ja wolałabym pod koniec 39 tyg rodzić, no ale dzidzie decydują;-)Sataga na 7 kwietniawięc szybko mały przyszedł na świat
![]()