• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Anulka żal pe el normalnie...

Ja już odebrałam wyniki badań, ledwo doszłam 100 metrów do auta :( nic nie bolało tylko złapać tchu nie mogłam i nogi jak z waty czyli super kondycja baseta... :/

Na 14.30 mam wizytę.... I wielka niewiadoma...

reklama
Anemonne,
gratuluję!! Jest śliczny :) Zdradź metodę na tak łatwy i szybki poród. Niesamowite :)

A tak myślałam, że jak wejdę na forum z rana, to spotkam się z taką informacją :) Do końca marca połowa Kwietniówek się rozpakuje :D

Anulka,
normalnie brakuje mi słów. Czego oni się tak boją? Na ordynatorów trzeba też uważać, bo im często odbija :/ Trzymam kciuki by było dobrze.

Mnie dzisiaj wszystko boli, przez bóle bioder budziłam się co chwilę, mała do samego końca się bujała. A kiedyś wyczytałam, że ponoć pod koniec ciąży to te ruchy nie są już takie bolesne. Córa sama sobie treningi ustawia i jest coraz lepsza. Jeszcze tylko miesiąc...:)
Bo przedwczesny poród nie jest zaraźliwy...? :P

Doli u mnie kondycja też do du.. ... Ja to już z domu sama nie wychodzę bo boję się że nie będę miała siły wrócić... :eek: Tak więc gnije na kanapie. Wszystko mam porobione, posprzątane, przygotowane tylko porodu ani widu ani słychu.. Jak ja nie chcę przenosić... co prawda do terminu jeszcze 2 tygodnie..

Anulka współczuję takiego podejścia lekarzy. Przecież Ty masz już 39 tydz i spokojnie rodzić możesz. Na co oni czekają???

A ja padam... brzuch nisko, chyba czop po kawałeczku odchodzić zaczyna, skurcze od czasu do czasu. A tu jeszcze katar i kaszel. W razie czego będę jechać chora na porodówkę wrrrrrrrrrrr. A tu jeszcze 8 dni do skończonego 37 tygodnia.
W każdym razie mój młody od wczoraj bez gorączki! jeszcze kaszel i katar został.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry