• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
A tak to zgaga mnie tez meczy , krzyż napier ... dziela ... I kuje mnie cipsko :(

Karinka czyli jak wiekrzosc z nas:laugh2:

Babydust a widzisz na tej twojej wczorajszej liscie z zawodnikami o 2 miejsce pominelas Anemonne, a tu niespodzianka.

Anulka moze jedz do innego szpitala jak ci skoczy znowu tak jak mowia dziewczyny, bo z tych nerwow to skoczy na pewno.

Jeszcze zdrowka dlA chorowitek zycze.

Margo a ty moze sie czyms zajmij bo im bardziej chcesz tym bardziej widze sie nic nie dzieje.

Natasza tez mysle ze jak sie w koncy sypniemy to wszystkie naraz :biggrin2:

Asia Wro moja tez mi daja juz coraz czesciej w kosc, wczoraj to mnie tak juz pecherz bolal ze masakra, siku zaczynam co chwila latac a ona czasem juz mi tak nisko tam sie rzuca jakby wyjscia szukala

Anemonne gartulacje :) sliczny Maly :biggrin2:

Anulka masakra z tym szpitalem, moze jednak nie warto patrzec na ta porodowke i jechac do innego po prostu... Mam nadzieje ze ja w swoim bede miala dobra opieke i normalnych lekarzy jak juz pojade rodzic

Moja ma malo miejsca chyba ale przez to to chyba wrecz bardziej czuje jej ruchy, wczoraj to mnie tak pecherz bolal od jej szalenstw ze masakra

Anemonne gratulacje! cudny maluszek!!! tak myślałam że już urodzisz, no bo jak skurcze co minuta, to trudno się dziwić :)

no to kto wskakuje na trzecie miejsce podium??? jak ktoś chce mieć rybki to jeszcze 2 dni ma na urodzenie, bo 21 marca już się baranek zaczyna :)

reklama
Kuklaki no właśnie nie mam się czym zająć. wszystko zrobione i przygotowane. Może poszłabym na zakupy ale samochodu nie mam bo M do pracy jeździ. A jak pójdę to nie będę miała siły wrócić. Ale rzeczywiście muszę czymś myśli zająć bo się tu sama zmasakruje psychicznie :eek:

Doli no ja już się nie mogę doczekać żeby się za siebie zabrać bo wyglądam jak wielki pączek :-D heh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry