• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Jadę do domu. Mam się zgłosić za tydzień na Cc. Mam dość tego szpitala. Gdyby nie to ze na porodowce mam lepsza opiekę to nawet nie zastanawiałam bym się i spier.... Stąd. To

reklama
Dzień dobry dziewczęta.

Jeden dzień przerwy od forum i co??/ Aemonne GRATULACJE!!!! Śliczny synuś.
Ja tez już chce...
A u mnie się nic nie dzieje. Mam wrażenie że czym bardziej mi zależy tym bardziej wszystko się jakoś stopuje. Brzuch nisko ale skurczy brak. Ech Myla ja wiem że ja wysoko na liście (jutro końcówka 38 tyg i 39 zacznie lecieć a tu nic... )

Anemonne jak będziesz miała chwilkę napisz co Ty robiłaś że tak szybko poszło.

Dziewczyny zdrówka życzę i jak najmniej dolegliwości. Mnie oprócz kręgosłupa i chodu kaczki nic nie dolega. Nie wiem czy to klimat czy dieta?? (od kiedy mieszkam na północy wpierdzielam ryby jak nigdy hehe :-D)

Milia nie pomylisz skurczy przepowiadających z porodowymi bo one bolą jak cho..lera.

Babydust kiedy masz wizytę? Ja już ginekologa do porodu nie zobaczę. W poniedziałek wizyta u położnej.. Może coś się ruszy. M mówi że mam zakaz rodzenia w weekend bo jakiś ważny mecz jest czy coś hehe tak.... tylko najpierw trzeba przekonać moją Karolinkę heheh :-D Ona i tak zrobi co będzie chciała i kiedy będzie chciała.

Dzisiaj właśnie zauważyłam że mój lekarz tez boi się ordynatora. Przez telefon wczoraj była inna gadka a dzisiaj już jest co innego. Hu... Im w dupe. Tydzień wytrzymam będę leżeć a jak skoczy to pojadę najwyżej do innego szpitala. Taka jestem wściekła ze zaraz wybuchnie i będę wyć do wieczora. Tylko ze wtedy mi Skoczy ciśnienie

Jadę do domu. Mam się zgłosić za tydzień na Cc. Mam dość tego szpitala. Gdyby nie to ze na porodowce mam lepsza opiekę to nawet nie zastanawiałam bym się i spier.... Stąd. To

Anulka zmieniaj szpital! Masakra jakie konowały! Przecież takie wysokie i skaczące ciśnienie jest od razu wskazaniem do cc. Masz w pobliżu inny szpital? Twój lekarz prowadzący nie może dać Ci skierowania na cc? Moja ginka juz mi wypisała skierowanie i jestem spokojna;) przecież te skoki ciśnienia i leki to nic dobrego...

Kuklaki, w domu jestem, jutro 8-9 mam byc w szpitalu, chyba, że coś się rozkręci, to wtedy mam przyjechac wcześniej.
Mi to wyglada na przepowiadające, tylko mam je co chwilę, dosłownie co 2-5 minut... jest możliwość, że nie rozpoznaję prawdziwych skurczy? a jeśli przepowiadające są tak często, tzn., że zaraz się zaczną porodowe? Bo przepowiadające mogą trwać nawet kilka tygodni...
Milia ja się na tym nie znam, ale wydaje mi się, że za długo te skurcze trwają, jak na przepowiadające i skoro po niczym nie ustępują to raczej napewno poród się zacznie, lepiej, że nie są jeszcze bolesne.

Sataga Asia jsk tam zdrówko? Ja umieram...do tego mnie rak plecy bolały, ze wyłam z bólu. Ale po całym dniu zapitolu to miały prawo..do tego boli mnie wszystko jak na grypę każe pewnie od tego. Obym urodziła najwcześniej wprzyszlhm tyg jak wgzdrowiejemy. Mojego to by nie wpuścili z goraczka 39...

Lei, ja też tak się czuję od trzech dni lece na czosnku, miodzie, soku malinowym, cytrynie, na szczęście nie mam gorączki, ale ciągle boję się, że kaszel i smarkanie wywołają skurcze, albo co, a też zanim zacznę rodzić chciałabym wyzdrowieć i odpoczać od tych chorób, bo najpierw operacja 2 tyg później przeziębienie, i co jeszcze przed tym porodem. Mała miała 2 dni lepsze, a wczoraj znów temp. 38:-[ , smarki i kaszel.:'(

Jej dziewczyny ja to w szoku jestem, bo sobie serial oglądałam a potem tak jak Wam pisałam poszłam do wanny. I w wannie chyba tez mi wody odeszły, i cały czas sie bałam ze pojadę jak panikara za wcześnie i mnie wyśmieją. Ale jak wyszłam z wody to te skurcze sie zrobiły inne i pojechaliśmy do szpitala a w szpitalu nie było mowy o znieczulenia bo powiedzieli ze rodzę no i o 2:00 juz sie urodził 2 godziny od pierwszego skurczu :o... Malutki jest 2650 i 53cm i mam go dokarmiać mocno. Zeby wam nie zaśmiecać jeszcze jedno zdjecie mam.Zobacz załącznik 676749
Super wielkie gratulacje.:-D :-D :-D :-D :-D :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Dzidzi słodziutkie,:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* malutki, ale dzięki temu szybciej poszło, a nadrobi po tej stronie brzucha,:-)) ważne, że zdrowy.
No pięknie dziewczyny, morał taki, że jesteśmy nie przewidywalne na tych kwietniówkach te, których się spodziewam, że urodzą szybciej pewno przetrzymają do terminu, a te których się nie spodziewamy, rodzą w pare minut :-P ;-) :-(

Anulka ja bym pojechała gdzie indziej. Wiem ze się nastawilas ze tu edziesz rodzic ale widzisz co to za zrypy SA.....

Anemone Jak patrzę na Twojego mauszka to w szoku jestemze taka juz jest moja niunia

A tu chciałby człowiek wierzyć, że lekarze wiedzą co robią. Ja już po waszych historiach i swojej, gdzie lekarz gin przez 8 m-cy nie zauważył torbieli skręconego jajnika, przestałam wierzyć w co kolwiek, trzeba mieć dużo szcześcia żeby trafić na lekarza, który wyleczy, a reszta to przypadki, albo im sie uda albo nie :-[

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry