Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
)
Ona i tak zrobi co będzie chciała i kiedy będzie chciała.Jadę do domu. Mam się zgłosić za tydzień na Cc. Mam dość tego szpitala. Gdyby nie to ze na porodowce mam lepsza opiekę to nawet nie zastanawiałam bym się i spier.... Stąd. To
Milia ja się na tym nie znam, ale wydaje mi się, że za długo te skurcze trwają, jak na przepowiadające i skoro po niczym nie ustępują to raczej napewno poród się zacznie, lepiej, że nie są jeszcze bolesne.Kuklaki, w domu jestem, jutro 8-9 mam byc w szpitalu, chyba, że coś się rozkręci, to wtedy mam przyjechac wcześniej.
Mi to wyglada na przepowiadające, tylko mam je co chwilę, dosłownie co 2-5 minut... jest możliwość, że nie rozpoznaję prawdziwych skurczy? a jeśli przepowiadające są tak często, tzn., że zaraz się zaczną porodowe? Bo przepowiadające mogą trwać nawet kilka tygodni...
Sataga Asia jsk tam zdrówko? Ja umieram...do tego mnie rak plecy bolały, ze wyłam z bólu. Ale po całym dniu zapitolu to miały prawo..do tego boli mnie wszystko jak na grypę każe pewnie od tego. Obym urodziła najwcześniej wprzyszlhm tyg jak wgzdrowiejemy. Mojego to by nie wpuścili z goraczka 39...
Super wielkie gratulacje.Jej dziewczyny ja to w szoku jestem, bo sobie serial oglądałam a potem tak jak Wam pisałam poszłam do wanny. I w wannie chyba tez mi wody odeszły, i cały czas sie bałam ze pojadę jak panikara za wcześnie i mnie wyśmieją. Ale jak wyszłam z wody to te skurcze sie zrobiły inne i pojechaliśmy do szpitala a w szpitalu nie było mowy o znieczulenia bo powiedzieli ze rodzę no i o 2:00 juz sie urodził 2 godziny od pierwszego skurczu... Malutki jest 2650 i 53cm i mam go dokarmiać mocno. Zeby wam nie zaśmiecać jeszcze jedno zdjecie mam.Zobacz załącznik 676749
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Dzidzi słodziutkie,:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* malutki, ale dzięki temu szybciej poszło, a nadrobi po tej stronie brzucha,:-)) ważne, że zdrowy.Jadę do domu. Mam się zgłosić za tydzień na Cc. Mam dość tego szpitala. Gdyby nie to ze na porodowce mam lepsza opiekę to nawet nie zastanawiałam bym się i spier.... Stąd. To
Muminek Ty chyba za naszego psychoterapeutę możesz robiću mnie teraz to na pewno nerwy. Zwłaszcza jak sobie odliczam dni a jest ich coraz mniej - max 5 dni
Myla to faktycznie pewnie stres. A swoją drogą może i zbliżający się poród
Po kolei każda z nas chwyci.![]()