• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Myla a może się czymś zatrułas? Ja ostatnio wypiłam zimne mleko i przeziębiłam żołądek. Ból i reszta cierpienia niesamowite... myślałam, że umrę:( kup sobie w aptece smectę to pomoże. Mi moja gin kazała ostatnio wziąć i pomogło.

Anemonne faktycznie malutki, ale za to jaki śliczny! No i najważniejsze, że zdrowy:) a Twój poród to marzenie. Szybciutko i sprawnie.

Tez bym tak chciała jeśli miałabym poród SN;) a tak strasznie boję się wtorku, że po nocach spać nie mogę. Chodzę jak jakiś ciul i nie mogę sobie miejsca znaleźć... a jak już zasnę to mi się jakieś pierdoły śnią. Do tego jestem strasznie nerwowa, wszystko mnie drażni i mogłabym zagryźć każdego kto mnie tylko dotknie. :what::banghead:

reklama
Myla wiem co czujesz:( ja jak nie daj Boże zjem teraz coś o konsystencji np zupy, leczo itp to natychmiast jest zwrot:(
ja się zastanawiam czy cześć tych dolegliwości nie wynika teraz już z nerwow - zbliżamy się do końca i każda z nas już chce pęknac, ale w sumie jeszcze nie chce bo się boi:)

Ja nie wiem co to skurcz :P
Myślisz, że bym nie chciała. Dziś po łóżeczko jedziemy, w sobote parapetówka. Poniedziałek bedzie dobry. Chociaż położna chce mnie widzieć w czwartek :P

Myla wiem co czujesz:( ja jak nie daj Boże zjem teraz coś o konsystencji np zupy, leczo itp to natychmiast jest zwrot:(
ja się zastanawiam czy cześć tych dolegliwości nie wynika teraz już z nerwow - zbliżamy się do końca i każda z nas już chce pęknac, ale w sumie jeszcze nie chce bo się boi:)

Muminek Ty chyba za naszego psychoterapeutę możesz robić;) u mnie teraz to na pewno nerwy. Zwłaszcza jak sobie odliczam dni a jest ich coraz mniej - max 5 dni:eek:

Myla to faktycznie pewnie stres. A swoją drogą może i zbliżający się poród ;)

Po kolei każda z nas chwyci. :):D

reklama
O matko anemonne jaki z Ciebie sprinter !:o gratulacje !!!!:*

Anulka u Ciebie znowu to samo widzę...tylko jak Ci dadzą do podpisu jakieś pismo to dokładnie przeczytaj i wypis tez dokładnie przeczytaj żeby nie nasciemniali w razie co ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry