Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
widocznie mój gin stwierdził, że nie ma tragedii u mnie i lekkie dał :/no wlasnie :/ cos wiem na ten temat :/ ale posterisan nie zawiera lidokainy a naprawde w tym tyg poczulam jaka jest roznica pomiedzy czopkami z lidokaina a bez :/
te bez lidokainy moga byc na pozniej ale przy poczatkowych bolesnych zmianach musi byc cos przeciwbolowego bo oszalec mozna![]()
Kuzwa Renatka widzę tez wesoło u Was...moje maleństwo ma obustronne zapalenie ucha, zapalenie migdałków, zapalenie spojówek i zapalenie oskrzeli jak sie dzis okazało. Pierwszy raz jest taks chora i antybiotyk dostała..
Na 17 mam wizytę ale chy a tylko ktg siki ciśnienie itd..choc chce sir spytać co moge brac na to choróbsko. Mloda sie prawie nie rusza od wczoraj..w ogole to nie wiem jak dojadę go ginabo jestem jak pijana! Jeszcze złapałam te spojówki od młodej...kuzwa no! Co za pech!!
Ja moge rodzic jakos na przyszły tydzien jakie wyleczymy wszyscy i wypierzemy caly dom z zarazy...