• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ja mam stres bo Adaś od 2h nie daje mi spokoju wszystko mnie boli a on się tak wypina że szok i to wszydtkim czym się da... I nie wiem czy ma faze czy uznać to za nadmierną ruchliwość ?? Masakra :(

Myla to jeszcze będziesz mogla A wymęczyć :P

będzie syn to i drzewo trzeba posadzić :)

mnie też bolał, ale poleżałam w ciepłej wodzie i przeszło.

Asia, lepiej bym tego nie ujęła ! Po prostu wyciągnęłaś wszystko, co mój robił i czego nie robił jak się mała urodziła.
Pięknie powiedziane.
Jakbym o moim czytała. Każde zdanie dosłownie.

o masz ! SZOK !!! To na pewno facet ??? :eek:

Mój się w ogóle nic nie interesuje małym, Majką z resztą też.
:(

Muminek, śliczne sówki !!!

aj nic nie mów :( moja wczoraj po dupie dostała, bo już nie wytrzymałam nerwowo :(

Do tego ja jestem sama z Majką, pomocy znikąd, nawet chorego chłopa w domu brak :/

:wściekła/y:

uprałaś już 6-9 m. ???
Moje jeszcze w garażu :)

upralam bo chciałam się czymś zająć ale na pewno jeszcze przed użyciem raz będą prane:) nie chciałam brudnych chować do komody a worków nie mam gdzie trzymać:(

reklama
Myla biedaku to dobrze ze pojechaliscie, przynajmniej chyba trochę nerwy Ci zeszły:) mi noc minęła nawet spokojnie, dokucza mi tylko durna rwa kulszowa:( przed ciaza dawała mi popalic a teraz to jest masakra - może młoda jest już nisko i to dlatego:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry