• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ja pierdyle ja sie zastanawiam dlaczego wczoraj nie poszłam do lekarza jakiegoś?! :angry: przeciez chyba powinnam antybiotyk wziac czy cos skoro domowe sposoby nie działają...Jejuuu człowiek taki durny, zapomniałam, ze weekend jest :crazy: gdzies isc chorym w sobotę? Karina? Help!

Lei koniecznie coś zazyj, żeby dziecko chore nie było i nie ur. Się np. Z wrodzonym zapaleniem płuc..

Kurcze jestem głodna, chce jajecznice a ten mi mówi że za wcześnie, jakie za wcześnie jak ja od 6 nie śpię bo żreć się chce

Oj ja też weszłam z rana z myślą, że któraś - coś,:-[ , a tu nic:-\ , chyba ,że się jeszcze nie ujawniła :-D, a tak na poważnie to w fajna data. Pierwszy dzień kalendarzowej wiosny, moja córcia druga ur.21.06 też fajna data :-D, gdybym mogła już rodzić, chciałabym, tak datę :-\
Ale już wiem, że będzie to zaraz po świętach. Do mojego przyjeżdżają: jego brat i szwagier, których praktycznie nie widział od 10lat, trzeba dać im powód do radości, a ja będę miała święty spokój.

Ostatnia edycja:
Moja 84 letnia babcia wczoraj zapytała mnie czy mogę jej już podać dokładna datę porodu bo ona niż by chciała wiedzieć. a poza tym to odpowiadałby jej 2 dzień świąt:) hahah dawno się tak nie uśmiałam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry