Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tez od 6 nie śpię. I 5 razy w nocy wycieczka do wc. Juz jestem zmęczona a dzis intensywny dzień.
Muminek powiedz babci ze 4.04. A co, niech sie cieszy
Myla nie urodzi dzis. We dwie z Doli będą tak opowiadać, panikować aż się zorientują ze juz tylko one zostały
Głowa mnie boli i mam katar. Buuuu
Nie robi,boi się przegapicHaha to zmarzniebo to parę dni
![]()
Ja już gotowa do startu od 28tyg.czekam na wystrzalHej
Oooo to Myla do wyścigu stanęła![]()
Haga dobre!!!Moja 84 letnia babcia wczoraj zapytała mnie czy mogę jej już podać dokładna datę porodu bo ona niż by chciała wiedzieć. a poza tym to odpowiadałby jej 2 dzień świąthahah dawno się tak nie uśmiałam
Lei nie robi... Może być ginekologia,dobrze nogi rozszerzysz to i gardziel zobaczyAle do szpitala gdzie? Na pogotowie czy co? Na laryngologie/ginekologię?
Eee ja to widziałam ze nie urodze. To Arek bardziej miał nadzieje.Ja tez od 6 nie śpię. I 5 razy w nocy wycieczka do wc. Juz jestem zmęczona a dzis intensywny dzień.
Muminek powiedz babci ze 4.04. A co, niech sie cieszy
Myla nie urodzi dzis. We dwie z Doli będą tak opowiadać, panikować aż się zorientują ze juz tylko one zostały
Głowa mnie boli i mam katar. Buuuu