• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Melduje sie jeszcze w trojpaku... ale ledwo juz ciagne... ciezko mi strasznie i jakies dusznosci mi doszly... mam uderzenia goraca...

Babydust...
no juz maluszek ladnie wazy:tak:

Anulka
o rety ty to sie nasiedzisz w tym szpitalu, a szpital to jakas porazka !:-(

Szaj to juz nie taka malutka :tak:

Karina twoj Kubus no juz ladnie sobie wazy, to swieta w szpitalu, mozliwe ze i ja tez spedze w szpitalu swieta... chociaz wolalabym w domu... do tego mama bedzie w szpitalu w tym samym czasie i juz mam stresa dodatkowo..:-(

Dygotka gratuluje ;-)

reklama
Myla obnizona czesc pochwowa to ja bym wlasnie myslala ze wszystko nisko bo mala uciska i chce wychodzic a u mnie wszytsko wysoko ze siegnac nie da sie takze porodu ani widu ani slychu

Bananowiec mam przyjechać w piątek albo SB. Teraz 2 razy w tyg
A mnie ***** obchodzi czy ma siły. Jeszcze kazalam mu zmyć naczynia. Miedzy innymi jego talerz z przed 5 dni

Babydust czyli u mnie jest nadzieja! Ja mam znacznie obniżona cześć pochwowa,mam tez szyjkę zgładzona,rozw na 1 cm także lipne i mam główkę balujaca nad wchodem ???

Myla jak nie ma siły to będzie lipa :D hehe jak umyje naczynia to zupełnie opadnie z si£;)

No to jest u Ciebie nadzieja że się zacznie.. Według lekarki miałaś urodzić w gabinecie :D

Lei współczuję samopoczucia.. Dużo zdrowka żeby jak najszybciej Ci przeszło

Babydust ja od początku ciąży tylko 6kg :)

Dziś dostrzegłam u siebie szał hormonów, mój mnie tak drażnil a w końcu się jeszcze pokłócił ze mna...
A poza tym zrobiłam sobie porządek w szafie.

Gratuluję wizyt udanych ;)

Myla tak mi sie wydaje ze u ciebie juz blizej porodu niz u mnie - chociaz wiesz jak to jest ;) gdybac sobie mozna ;P

ja dostalam zwolnienie az do 12 kwietnia - w razie gdybym az tyle sie przeterminowala :( ale chyba az tyle to mala siedziec w brzuchu nie ma zamiaru

aaaa i nie wiem jak ona byla ulozona ale swietnie bylo jej buzke widac :) normalnie jak na 3d wszystko bylo piekny nosek , usteczka i pyzate poliki :) my zachwyceni a corka niewiele widziala i stala taka oszolomiona :-D

Babydust to może jednak taki kolosik nie będzie :)

My teraz kilka dni będziemy u moich rodziców więc sobie małego nie powyganiam...a jak w domu byliśmy to a to brzuch bolal a to M zasnął i o :o

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry