• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Ale skoro czasem się ruszy tzn że nic mu nie jest. Jest duży więc miejsca ma malo i nie musisz wcale czuć tak dobrze jego ruchów ;) zresztą sama najlepiej wiesz ze on czasem ma takie leniwe dni :) sprawdź go detektorem zamiast się stresowac. Weź kilka głębszych wdechow, szturchnij go i sprawdź ;)

reklama
Zjadłam teraz kolacje i wypiłam herbatę z cytryną i poruszył się parę razy ale czy nie zamało..ehh..nie chciała bym jechać na ip bo zaraz będzie panika w domu :-/ uroki mieszkania razem..

Anemonne śliczny :)
[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Natasza napewno jest wszystko ok ... Moj dzis tez sie za duzo nie ruszał .., teraz beda sie mniej ruszać ... Ale najpóźniej jutro bedziesz wiedzieć ze schizy po Doli dostajesz lol

Tabasia ja czekam na Ciebie. :) jutro ma być decyzja co do mnie. Jakoś mam wrażenie ze mnie wypisza. Tylko przy ostatnim wypisie kazali mi przyjść 10 dni przed terminem czyli pojutrze. To może wypisza mnie na jeden dzień :D
Szaj ja też mam łożysko III stopnia. Idę czytać co to znaczy.

Dziewczyny ja po KTG, skurcze sporadyczne, dalej podpieta do kroplowki i mam chwilowo odstawiony tlen, bo troszke mi lepiej..na usg szyjka czesciowo zgladzona, rozwarcie na 1 cm... chociaz mi duszno sie znow robi...cisnienie mam 100/60 czyli niskie jak dla mnie..

Szaj dobre :tak:

Margo trzymaj sie jakos :tak:

Anemonne sliczne zdjecie...;-)

Natasza na pewno jest dobrze wszystko....;-)

Dziewczyny odzylam z tymi taśmami. Dzis pól dnia u koleżanki. Potem szybkie zakupy spożywcze. Do kina z mężem, teraz usypiam terrorke. Byłam w tkmax i kupiłam młodej bidon tt z rurką. Pelen zachwyt.

reklama
Jezu to moje dziecko tak mało się dzisiaj rusza..nie wiem co mam robić:( sprawdzałam popołudniu detektorem ale nie wyświetla mi się tętno a sama naliczyłam 130/ min
Zwariuje z tej niepewności..jutro mam ktg ale nie wiem czy czekać...

Nataszka u mnie a IP co jestem na ktg mówią ze kolejny raz przyjść kiedyś tam chyba ze nastpia regularne skurcze,odejście wód lub znaczne zmniejszenie lub zwiększenie ilości ruchów. Jeśli masz jak to możesz podjechac na IP sprawdzic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry