• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Mi też tak mówili jak Tobie Myla ale ciężko mi stwierdzić to bo mój mały czasem się rzuca tak że aż mnie zatyka z bólu a później zero ruchu...i bądź tu człowieku mądry...ale jak cos to zawsze można pojechać, nie wysmieja ;)

reklama
Natasza moze mniej aktywny bo do porodu sie szykuje ;)

Anemonne to super :) sliczny jest!!!!!!!!!

Anulka to ja juz chce rodzic :D a Ty po mnie ;)

Szaj ale sie usmialam :))

Natasza moja nieraz jak poszakeje to potem ma 2 dni wolnego i bardzo leniwa twoj chyba tez tak ma?

Anemonne
ale slodziak ja tez juz sie nie moge doczekac mojej corci. No i jaki grzeczniutki, ma swoj program, fajnie takie spokojne dzieciatko.

Aga u mnie tez wszystko rozowe.:baffled:

Ja z moim skrecalam komode, wlasciwie ja bylam glowa calej operacji a on miesniami, jak zwykle zreszta. Obiad zrobilam w stylu indyjskim, wyszedl pycha ryz z kurczakiem i sosem.
Kurde zgaga mnie dzisiaj meczy juz od poludnia:no:

Troszkę się rusza ale nie tyle co w ostatnie dni..ale ja dziś też osłabłam i 2h spałam popołudniu..
Idę się wykompać położe się posłucham detektorem( lipnie bo ja mam taki bez wyświetlacza) i poczekam aż się zacNie ruszać..ehh od razu mam mega wk..ur..wa a jak pomyśle o Ip to mi się "2" zachciało..
I nici z wykorzystania m bo w stresie jestem..

Tabasia w głowie teraz co innego chyba że się mały po kompieli rozkręci :)

Kuklaki no jest leniwy ten mój szkrab ale już sama nie wiem

Kuklaki przy skręcaniu mebli ja też zawsze głową i mięśniami ale teraz musze się ograniczyć do głowy :)

Ja mam nikła szanse. Arek jeszcze nie SPI i chwilowo się nie wybiera,jest miły,chyba go gryzie poranek i dzień wczorajszy. Ale ja się czuje nienajepiej i mam na niego nerwa jakoś się nie mogę przelamac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry