Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja tez trzymam kciuki Margomari! mi na ostatniej wizycie lekarz powiedział ze juz widzi główkę, wiec chyba jest juz nisko? Ale np o ktg nic nie mówił, dał tylko skierowanie do szpitala i to na datę 5 dni pi terminie i tyle:/

mnie nie pyta, ale dziś opieprzyła ochroniarza (kasjerka), bo kazał mi iść do następnej kasy, bo tu była zmiana kasjera i szuflady z kasą.Sprzedajaca w Biedronce zapytala sie dzis mnie czy dlugo jeszcze bede chodzic z tym brzuszkiem ;-) nawet nie wiedzialam ze tak rozpoznaja i sie interesuja ludzmi
ojjj rybka, mniam, zjadłabym !Karina niezła porcja! Tez bym zjadła. Ja dzis skromnie barszcz ukraiński ;-)
Moj jak wróci to dostanę po dupie bo mi sie nie chciało pakować
Ide spać póki mloda kima..
Ja kolejny raz czekam na usg![]()

No szpital tak OLUSIA potwierdzam![]()
Pewnie jutro do domu pójdę, a w domu mój ma angine i z gorączka leży w łóżku![]()

jeszcze masz tydzień od 30 marca do 3 kwietniaNa mysl o cesarce po dwoch porodach sn wpadalam w panike... w moim przypadku nigdy bym nie chciala cesarki na zyczenie ale co kobieta to przypadek, takie rzeczy sa bardzo indywidualne...
Z corcia umowilam sie ze albo w tym tygodniu wychodzi albo po swietach bo swiat w szpitalu nie chce spedzac. Polowa tygodnia minela wiec zostaje termin po swietach ;-)
A odzywam sie ciezko bo moja tesciowa z ktora niestety mieszkamy ma ostatnio wieksze fochy niz kobieta w ciazy i ledwo z nia wytrzymuje nerwowo... ale nie ma sie co rozpisywac na ten temat

U nas moze nie wszystko w rozu ale cos tam jest :-) no i ubranek troche tez... sila rzeczy takie dawali, jak to dla dziewczynki przewaznie :-)