reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
Olusia ojacie!!!!! Ale fajowo. Dawaj zaraz znać jak maluszki!!!!!
sharmota
Zaangażowana w BB
Hello! =)
Przede wszystkim również trzymam kciuki za Olusię!=)
Miałam coś napisać o sobie, więc żeby nie zanudzić Was-krótko:
mam 22 lata, małe dzieciątko w brzuchu ( dla którego nie mam imienia), dziewczynka, termin na 19 kwietnia.
Bardzo się boję, właśnie płaczę na klawiaturę, i nic przez to nie widzę bo oczy załzawione, ale ciiii.
Poza tym przytyłam 10 kg, chyba za mało,(??) sama nie wiem, Brzuszek niby mały ale za to od tygodnia mam czerwone rozstępy w dole brzucha. Ale cóż tam, jak ma kochać to i taką! =)
Przede wszystkim również trzymam kciuki za Olusię!=)
Miałam coś napisać o sobie, więc żeby nie zanudzić Was-krótko:
mam 22 lata, małe dzieciątko w brzuchu ( dla którego nie mam imienia), dziewczynka, termin na 19 kwietnia.
Bardzo się boję, właśnie płaczę na klawiaturę, i nic przez to nie widzę bo oczy załzawione, ale ciiii.
Poza tym przytyłam 10 kg, chyba za mało,(??) sama nie wiem, Brzuszek niby mały ale za to od tygodnia mam czerwone rozstępy w dole brzucha. Ale cóż tam, jak ma kochać to i taką! =)
Tak pisalysmy zaraz po tym jak sie zarejestrowalam na forum 
Fajnie ze z Gdyni, tego nie wiedzialam
Ja podobnie jak Wy czekam tylko na jakies oznaki ze to juz sie zaczyna,
nastawienie mam dobre bo jak narazie wcale sie nie boje, moze dlatego ze niewiem czego sie spodziewac haha zawsze wtedy jestem odwazniejsza
)
Fajnie ze z Gdyni, tego nie wiedzialam
Ja podobnie jak Wy czekam tylko na jakies oznaki ze to juz sie zaczyna,
nastawienie mam dobre bo jak narazie wcale sie nie boje, moze dlatego ze niewiem czego sie spodziewac haha zawsze wtedy jestem odwazniejsza
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
No to jedziemy na sale....