reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Był lekarz u nas, wirusówka chyba. Ehhhh :/ rano też 39 oby to dziś był taki dzień z najwyższą gorączką...

U mnie z bolami lepiej ale są... Oby do czw..

Lei zgadzam się w 100%

reklama
Doberek Drogie Panie=)

Marela- dziękuję, jak będzie chwila to ogarniemy jakoś te suwaczki.

Anniaa mam nadzieję taką, że tak będzie.. zobaczymy, przecież nie mogę wygonić z sali lekarzy i położnych haha

Asia86, noooo to poszalałaś, czekolada i tymbark pomarańczowy:D ja czekoladę to jeszcze gdzieś tam czasem chycę, ale na szczęście soków ani napojów nie piję, bo coś mnie odepchało. woda, woda i herbata. Współczuję, zgaga pewnie Cie wykończyła to takim połączeniu..

A mam dobrą wiadomość, Moja Koleżanka dziś w nocy urodziła chłopczyka. Jeszcze dokładnie nie wiem jak się czuję itd, ale może uda się pojechać. Będę rodzić w tym samym szpitalu, więc od razu podpatrzę sobie co i jak, ha!

Cóż to za wiesiołek? I czemu jedne mają to przepisane, a drugie nie? Ja nie mam.A może powinnam?

Doli masakra :-/ oby Cię ten wirus nie dopadł!!

Sharmata wiesiołka lekarz nie przepusuje jest w aptece bez recepty zapodaje się go do małej ale lepuej poród sn przechodził bo on rozpulchnia nawilża i daje pośluzg :)

Witajcie dziewczyny!

Tabasie trzymaj sie, oby to nie bylo spojenie!

Mam wrazenie ze mi sie brzuch obnizyl. W sumie i tak go nie mialam wysoko ale dzis rano jak sie przejrzalam w lustrze to mam wrazenie ze taka wielka przestrzen mi sie zrobila miedzy cycami a brzuchem... albo juz calkowicie mi padlo na mozg :p

Nie zgadniecie co moja szczesciolatka przyniosla ze szkoly... WSZY!!!
Ja myslalam ze tego paskudztwa juz nie ma...
Wczoraj wieczorem strasznie sie drapala po glowie i miala cos w stylu łupiezu a dzis jak ja czesala to znalazlam roblala... fuuuj... kupilam od razu szampon w aptece, mam nadzieje ze nie zdazymy sie wszyscy zarazic!

Kina ja pierdziele współczuję!!!! Wytep to cholerstwo oby tylko znowu się nie zaraziła w p-kolu bo któryś rodzic oleje?

Pat, Natasza no pogoda do dupy...

Pat masz rozpulchnione wary już??? :D

reklama
Kina,
kup szampon dla całej rodziny i wszyscy koniecznie umyjcie nim głowę. Pracuję w przedszkolu, więc niestety wiem, jak łatwo jest przejąć różne pasożyty - choć ja się wybroniłam za każdym razem :D

Co do ciąży przy małych dzieciach.. Moja mama w ciągu 3 lat sobie zafundowała trójkę z nas. Miała raz taką sytuację, że ojciec był w szpitalu i musiała go odwiedzić, by coś tam donieść. Ja za rękę, brat w wózku, a siostra w brzuchu - z tymże moja mama jeszcze nie była uświadomiona, myślała, że dopadła ją grypa żołądkowa. Czuła się paskudnie, ale dała radę. A poza tym w domu, to miała z nami też niezłe jazdy i nerwówkę.. Da się :D

Do góry