• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Hej dziewczynki ile naskrobane od wczoraj wieczora ja sie jakos dziwnie czulam wieczorem, bolal mie krzyz po raz pierwszy a skurcze oczywiscie sie pojawialy i obawialam sie ze zacznie sie porod :// wiec poszlam grzecznie do wanny i sie wylezalam :) wzielam nospe i magnez i poszlam sie polozyc i przeszlo :) i co dziwne po raz pierwszy w tej ciazy wstalam w nocy na siusiu :D\ ale wytrzymalam do rana , malz niedawno przywiozl mi ten elektrostymulator do porodu wiec moge rodzic choc jak juz tyle wytrzymalam to mam nadzieje ze wytrzymam do tego kwietnia zeby ubezpieczenie otrzymac a co ;) teraz ogarniam instrukecje obslugi i bede wyprobowywac :) co do wiesiolka to od tygodnia biore 2x2 doustnie ale od wczoraj zaczelam brac 3x2 w tym wieczorem jedna dowcipnie idzie na razie tylko zauwazylam zwiekszenie wydzieliny bo wczesniej byla susza ;)

Babydust bo wiesiołek właśnie tez zmienia wydzielinę. Jego tez się stosuje przed ciąża, niby ułatwia zajście. Robi poślizg więc zmienia wydzielinę :D

Doli to karalne...:o

reklama
Ja lykam wiesiołka, 3 kapsułki dziennie. Tak mi położna poradziła, nic nie mówiła stosowaniu dowcipnym hehe
Miłego dnia dziewczyny!
Doli zdrówka dla synka, oby wyzdrowial i Cie nie zaraził.
Tabasia, jak tam?
Witaj Sharmota!
Dziś idę na 30stke przyjaciółki, troche się pojawię :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry