reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Kuklaki przyszła! 4 godz tematów nie brakło! Ani razu skurczow i boli, jakieś twardnienia i tyle czyli jak mam zajęcie to jest lepiej :)

Myla mam 2.4 czyli za 5 dni;) idę na 21.15:/ gdyby się dało to biorę!!!

Jak pizza??? :D

Aniaa my tu już przerabialysny pasozyty :D hehe akcja była i mroczne opowieści :D

Natasza skąd pryszcz na piczy??? Pryskane banany Wkladalas??? Moje nogi dziś wyglądają jak te kocie....

Asiorek ja biorę!!:D

I suchy szampon kupiłam :D

reklama
No Doli to pani matka się postarała ;)
Widzisz jak.nie masz schiz i nic sobie nue wkręcasz to masz się całkiem dobrze :D

Doli nie wiem skąd ten pryszcz :p bo na ustach nie mam :D :p

Umarlam z ta dupa :))
No tak sperma ma dzialac na szyjke macicy a nie na odbytnice :))

Natasza na jezdzca :D
Zartuje :)) na lyzeczke ;)

Hehe pamietacie moje torby?? Wiekszosc z tego co byla na liscie byla niepotrzebna. Pewnue jak bym byla 3-5 dob to bym wszystko zuzyla. A tak to doba i do domu ;)

reklama
Do góry