Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
To się zaopatrzę w tego wiesiołka, a co tam. Może w pn będę mogła wyrwać się. To łykać będę od poniedziałku, a dowcipnie zacznę po świętach - na wszelki wypadek.
Ja dziś tantum rosa kupiłam. Kupiłam 5 saszetek - niestety 15zł zapłaciłam.30zł całe opakowanie. Powinno mi to starczyć, a jak nie to potem się dokupi.Do torby i porodu mam już wszystko.
Ona ostatnio miala tez problem z netem w szpitalu z tel. A teraz przy dwojce i po cc to najpewniej brak czasu ew. sił.
Lei a Ty na kiedy masz termin? Bo myslalam ze tylko ja zostalam w tyle z torba. Ale dalej mam pietra:/ Tabasia spakowala i juz ma coreczke ze soba;/ a mi sie nie spieszy. Jeszcze kosmetyczka we wtorek, pasowaloby okna umyc. W poniefzialek jade na pierwsze ktg z samego rana a ze M do pracy to busem bo boje sie sama teraz 40 km i po miescie. Blisko domu jeszcze daje rade. No ale chyba jutro sie spakuje juz przynajmniej "pi razy drzwi" bo 39 tydz sie konczy.
Hehe pakujta sie laski
Ja jestem mega szczesliwa ze sie rozpakowalam 2 tyg przed terminem bo juz mialam mega dosc.
Smiejemy sie z m ze po srodowych szalenstwach nie mialam ani jednego skurczu a tu po polnocy obudzilam sie i wody chlusnely )