reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
To się zaopatrzę w tego wiesiołka, a co tam. Może w pn będę mogła wyrwać się. To łykać będę od poniedziałku, a dowcipnie zacznę po świętach - na wszelki wypadek. :p

A co z naszą Olusią? Ma ktoś jakieś wieści?

Ostatnia edycja:
Ja dziś tantum rosa kupiłam. Kupiłam 5 saszetek - niestety 15zł zapłaciłam.30zł całe opakowanie. Powinno mi to starczyć, a jak nie to potem się dokupi.Do torby i porodu mam już wszystko.

Ona ostatnio miala tez problem z netem w szpitalu z tel. A teraz przy dwojce i po cc to najpewniej brak czasu ew. sił.

Lei a Ty na kiedy masz termin? Bo myslalam ze tylko ja zostalam w tyle z torba. Ale dalej mam pietra:/ Tabasia spakowala i juz ma coreczke ze soba;/ a mi sie nie spieszy. Jeszcze kosmetyczka we wtorek, pasowaloby okna umyc. W poniefzialek jade na pierwsze ktg z samego rana a ze M do pracy to busem bo boje sie sama teraz 40 km i po miescie;). Blisko domu jeszcze daje rade;). No ale chyba jutro sie spakuje juz przynajmniej "pi razy drzwi" bo 39 tydz sie konczy.

Hehe pakujta sie laski :p
Ja jestem mega szczesliwa ze sie rozpakowalam 2 tyg przed terminem bo juz mialam mega dosc.
Smiejemy sie z m ze po srodowych szalenstwach nie mialam ani jednego skurczu a tu po polnocy obudzilam sie i wody chlusnely :))

reklama
Do góry