reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Kina ja pierdziele współczuję!!!! Wytep to cholerstwo oby tylko znowu się nie zaraziła w p-kolu bo któryś rodzic oleje?

Pat, Natasza no pogoda do dupy...

Pat masz rozpulchnione wary już??? :D

no niestety nie znikneły wesze nie zniknęły jeszcze. Ale co gorsze to powiem wam że świeżb też nie należy do żadkości :baffled: a najczęściej ludzie go w szpitalach i domach opieki łapią

5.04 masz wizytę? To bierz na popołudnie cc

yyyyyyyyyyyyyyyyyyy a 5.04 to nie niedziela wielkanocna :confused:

A u nas pizza była wczoraj to może dziś powtórkę ztobię :p

Ostatnia edycja:
Myla ja też mam wrażenie że picza spuchnięta i jeszcze dziś mi pryszcz wyskoczył :-/ kuźwa nie miał gdzie??

Jak widać kwietniówki na weekendy mają przerwe w porodach :)

Haha :)

Załączniki

• 1427564217930.jpg
    1427564217930.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 61
Cały czas zastanawiam się nad tym wiesiołkiem. Za pare dni kończe 37 tydz. i nie wiem czy zacząć stosować czy nie, z jednej strony nie zaszkodzi, a może pomóc, ale zastanawiam się również nad zastosowaniem dowcipnym tylko boję się, bo ja z tymi infekcjami grzybicznymi sie zmagałam i czy to czasem nie zaszkodzi. Bo grzybek i olej, żeby jakieś danko nie wyszło :p

reklama
Do góry