Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny, widzę poruszany był temat zgagi i opuchlizny.
Od porodu nie wiem co to zgaga. Co prawda przedwczoraj była cały Dzień głodówka, a wczoraj biszkopty, rosół i herbata. Ale w ciąży miałam zgage po otworzeniu oczu rano. Ale za to opuchlizna meczy mnie nadal. Wczoraj miałam spuchnieta prawa dłoń a dzisiaj lewa.
Pozytym przespalam cala noc bo Niunie dałam do położnych. Chociaż nie mogę narzekać bo jest spokojnym dzieckiem. Je z cyckami. Aż mnie bolą tyle mam pokarmu. Jak jej nie budzę to potrafi spać 6 godz Bez jedzenia. Po tatusiu to ma. Zaraz mi ją przywioza. Juz się nie mogę Doczekać. Pozdrawiam![]()
A i czekam na wieści od Olusi i Tabasi
Hej Dziewczyny
Troche Wam zazdroszcze tych wszystkich dolegliwosci sikania w nocy, pierwszych skurczy, to jednak swiadczy o tym ze porod tuz tuz.....
A ja chce juz rodzic a tu nic...cisza...w nocy spie jak zabita nawet na siku nie wstaje, brzuch mnie wcale nie boli, zadnej zgagi no kurde nic.....ja chyba wcale nie urodze a juz chyba na pewno nie mam co luczyc na porod przed swietami....
Ciekawe jak tam Mamusia z dwojka blizniaczkow![]()
bo nie wszyscy maja przepowiadajace bole i takie tam i ci powinni sie cieszyc. Przyjdzie nagle i wcale nie musi byc pozno.Nie ratuje się narazie czopami heheumiem sama póki co Hehehehe
Uwaga... Pani matka przychodzi z ciocią, wczorajsza rozmowa przez tel dosłownie wymarzona, wsparcie, zrozumienie normalnie szok
Ciekawe co się za tym kryje hmmm
Jak byłam na porodowce to była ze mną taka dziewczyna. Nie zwracalam bardzo na nią uwagi bo ja jakby po innym świecie Chodziłam. Wczoraj spotykam się z nią na korytarzu i pytam jej jak tam. A ona ze dobrze ze rano urodziła naturalnie. Ze lekarz Przebił jej pęcherz plodowy o 7.57 a o 8.05 córka była na świecie![]()
Także nie każdy ma taki poród jak ja![]()