reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Asia to ciekawe czy bedzie Ci pomagal jak urodzisz czy tez taki praca zajety... Musisz go jakos do pionu postawic

Myla ciezkie noce to nie jedna z nas chyba ma teraz juz... ja tez sie juz mecze, klade sie jest ok, a w nocy zaczyna sie wstawanie do wc, brzuch obolaly, przekrecic sie ciezko, do tego brzuch mi twardnieje i czasem jakies bole sie odzywaja, rano jestem bardziej zmeczona niz po calym dniu.

Sharmota to Ty widze w ogole masz wielka niewiadoma kiedy porod :biggrin2:

Olusia Anulka, oby jak najszybciej uregulowalo wam sie z tym pokarmem zebyscie mogly karmic normalnie, dla mnie to tez nie wiadoma jak to bedzie, zastanawiam sie czy bede wiedziala co i jak i czy sobie poradze

Milia widac od razu ze spokojny aniolek ;-)

Kuklaki a tak wiesz,całokształt.
Dzień w dzień myśleć kto dziś w razie co ma mieć dyżur przy chlopakach, źle się czuje,ledwo się ruszam i tak ogólnie w głowie taki bliżej nieokreślony dol.

Anulka z karmieniem na poczatku jest zawsze ciężko. Nie poddawaj się jak chcesz karmic

Myla jeszcze troszke, hormony
szaleja i nerwy masz na wszystko, nie mozesz sie doczekac porodu, zajmij sie czyms, obejzyj jakas komediemoze sie lepiej poczujesz.

Milia maly slodki spioszek z Malgosi. Ja zapytam mamy czy sie rozliczyla.

Sharmota a jaka data wyszła ci z pierwszego USG ? Bo na tym najbardziej trzeba się opierać;)

Ale jak to jaka data, bo nie rozumiem. Zaraz się dotoczę do torebki i wszystkich dokumentów i spojrzę. Chodzi Ci, że na pierwszym usg powinien mniej więcej określić ile ma płód, tak? No tak właśnie myslałam, ale jak widać on się opiera natym m=nieszczęsnym 15 lipca, a to nieprawda..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry