reklama

Kwietniowki 2015

Natasza kciuki
Ja mialam twrmin na 7. Ogolnie to koncowka 39 tyg.

Napisalam posta i znowu.... Zonk;/

Milia Malgosia cudna . Juz Ci to wszyscy mowili ale powtorze. A dane dawaj my w nuedziele sie rozliczylismy. Ja zmieniam komu przelac mimo ze mam brata z chorymi dzieciaczkami. Bede co 3 lata wplacac.

No i zapomnialam co jeszcze;/.
Tabasia aby to minelo szybko.

Zaraz skrobne o nas.Ale w nast. poscie bo znowu przepadnie.

Wiem ze cos pisalam do Renatki ;) ale najwyzej zrobie edycje;) A bole @ i 2 ciagle to ostatnie dwa dni mialam .

reklama
Doli tylko u mnie jest jeszcze problem z brodawkami. Nie dość ze skutki płaskie to jeszcze mam takie twarde jak dętka. i ona nie może sobie złapać i drze się w nieboglosy. Wtedy łyka dużo powietrza o boli ja brzuszek i tak w kółko. Wiec mam nadzieje ze laktator będzie dla nas wybawieniem.

A teraz o nas.
Tymon
17:15, 10 pkt apgar
3560, 58 cm.

A ja tylko pojechalam na ktg bez niczego.skurczy zero. Moja gin wziela mnie na Usg a tam malo wod, metne i glowka w kanale rodnym + brak tej akcji oddechu czy jakos tak. O 12:15 mnie pod kriplowke z nawadnianiem . wczesniej nie mogli bo o 5 jadlam . ok 14:45 oxy. Mowia ze za 3 h parte. Nie kazalam M sie spieszyc;)- spoznil sie 10 min. Ciagle pod ktg. I ciagle 2 mi sie chce mowie a ona ze do basenu no i mus. Partych to mialam 3 albo 4. Ale juz mialam dosc tych 2h. Dostalam jakies czopki na rozluznienie szyjki. Nacieli mnie bo mlody rodzil sie na generala;). Raczka przy glowce do tego mocno owiniety pepowina wokol szyjki. A polozne mialam cudne!!! Nog nie czulam mialam tak sztywne/zdretwiale.O 20 pierwszy posilek.
A znieczulenie- mozna pomazyc u nas. Moglam brac ten co oglupia ale zrezygnowalam.
Wstalam po 6h. Teraz boli D i juz szwy ciagnal;/ a maly ssak doprowadza do skurczow obkurczajacych macice i to tez boli bardzo.
Przedarl dziubka pol nocy.
Zdjecie zaraz;)

i jest następny maluszek. :)
ja to chyba was nie nadrobie z tym czytaniem.;p ogólnie to nie śpie już od 5 aż dziwne jak na mnie i zaraz ruszam na ktg ale za to coś mnie bierze i katar i kaszel zobaczymy co mi powie a tu za tydzień już termin.

Ostatnia edycja:
A to ja;) chwila po porodzie

Załączniki

• 1427782205793.jpg
    1427782205793.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 96
Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć