Sharmota to najważniejszą jest data z pierwszego usg. Ta data jest najbardziej prawdopodobna
Ja nie wiem jak z tą datą jest, z pierwszego usg 7t wychodzi mi dokładnie taka jak z om, druga z 10 tyg 28.04 i szczerze byłabym sklonna uwierzyć, że ta jest bardziej prawdopodobna, bo dokładnie pamiętam kiedy doszło do zapłodnienia innej opcji nie ma

Choć
u mnie to nie wielka różnica, ale u ciebie to ponad 2 tyg.:-\
Milia nie będę oryginalna Małgosia jest słodziutka. Mały skarbuś
Marela fajnie, że już masz to za sobą.Gratuluję i życzę szybkiego powrotu do formy.
Nataszko trzymam kciuki.
Ja od wczoraj mam nieregularne skurcze, mały zdecydowanie mniej się rusza ale dziś słyszałam serducho i wszystko ok. Także jeśli nikt jeszcze nie zaklepał to ja się zapisuje na 4/04
Ja wczoraj też miałam cały dzień twardnienia, a w nocy dopadły bóle nie mocne, ale odczuwalne i zaczęłam się bać co dalej będzie, ale uspokoiło się.
Jutro wizyta, chciałam do niej dotrwać, tym bardziej, że wynik tego GBS mam odebrać :-\ w czwartek zaczynam 38t, na święta rodzić nie chce, już nie chodzi o święta, ale sam pobyt w szpitalu w tym okresie, mało personelu, ludzie źli, że muszą w święta siedzieć w pracy ..., albo jakiś lekarz po zakrapianym dniu świątecznym ....nie wole poczekać.;-)