Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dobrze ,że juz po wszystkim , a to jest najważniejsze , teraz już bedzie coraz lepiej 
Tymon śliczny :-) a tak w ogóle to nie wiedziałam ,że bedzie jakiś Tymek na kwietniówkach , bo u nas to jest narazie imie numer jeden choć po głowie chodzi mi jeszcze jeden wybór , ostateczna decyzja zapadnie jak go zobaczę synka 
niestety już jesteśmy rozliczeni , ale jak coś daj namiary na prv ( nie mam dostępu to zam) bo wiem ,że nie wszyscy w rodzince rozliczeni 
obyście nie musiały tyle jeszcze siedzieć bo jednak w domu najlepiej dochodzi się do siebie 
wczoraj było lepiej bo był w pracy , ale Wik dał popalić w nocy więc pewnie wróci w złym humorze z niewyspania i znowu bedzie działał mi na nerwy :-
Marela jaki duży przystojniak !jak narazie chyba największy z maluszkow
gratulacje !:*
Natasza czekamy na wieści i Adasia !:*
Ja jutro mam ktg i muszę powiedzieć żeby mnie zbadali bo wczoraj wyciagnelam z siebie dużą część czopa ale był jakis zielony...i się zastanawiam czy to normalne czy cos się dzieje -_-
Nom i właśnie się zastanawiam czemu -_- Doli nie ma, bo na pewno by mi powiedziała![]()