reklama

Kwietniowki 2015

Mila83 trzymam kciuki zeby to nie ospa [emoji110][emoji110][emoji110]

Milia80 babcie sa rożne ..., moja teściowa jest wspaniała babcia - widze jak bardzo kocha Emily i co dla niej robi zajmując sie nia - co napewno nie jest łatwe i nie narzeka ... Widze nieraz jak jest wyczerpana i ze mało spała - ale i tak w 120% dogadza małej z wszystkim ..

Moja Mama ? Hmm musiała by sie duzo nauczyć ..., nie była dobra matka sama wiec czego sie spodziewać ...

Do do 1% ja przekazałam , ale jak juz piszesz większość jest juz rozliczona , ale obiecali na następny rok ...

reklama
Tabasia dziś dawałam mu mm o 5 rano i cały dzień swoje :) teraz też je, m go karmi a ja ściągam tylko że ja to mam mleczarnie :-/ bo z prawdego przez 26minut ściągnełam prawie 100ml z lewej idzie trochę gorzej ale 50-60 sie nazbiera za pół godziny..

Milia tak jak piszesz to przykre że babcia jedna z najbliższych osób ma takie podejście.. Ale niestety ludzi i ich podejścia nie da się zmienić..
Moja matka..ehh..jej zachowanie pozostawia dużo do życzenia...

Dziewczyny ile dziecko powinno zrobic kupek dziennie? ja sobie tez zapisuje kto ile zjadl i o jakiej godzinie i jaka kupka byla i ile ... bym miala porownanie

Zuzia mi zjadla rano 70 ml mleka mojego i mm, a Mikolaj zjadl 50, zreszta maly czesciej sie budzi i szybciej niz mala, wiec dostaje wczesniej. Swojego mleka rano sciaglam 50 ml wiec mleczko podzielilam na dwa maluszki i reszta byla mm... no ale juz mam coraz wiecej.. natomiast popoludniu Mikolaj zjadl wiecej niz Zuzia

A wy zanim odciagacie laktatorem mleko to przystawiacie maluszki do piersi?

natasza to faktycznie ty masz mleczarnie, nie to co ja, no ale powoli mam coraz wiecej mleka i oby tak dalej....

Hejka

Czyli żadna prezentu na urodziny mi nie zrobila?? Szkoda...

Milia - ja mojego 1% nie przekaże bo sie w lutym rozliczyłam ale za moja mamę i brata tak. I wkleilam moim dziewczynom z grupy czerwcowej. Większość rozliczona co prawda ale czesc jeszcze nie.

Milia tesciowa Moze ma taki charakter i nic nie poradzisz. A z tym ogrzewaniem wstyd, wiedza ze przyjdziecie z niemowlakiem i tak zimno w domu? Porazka:no:
Mowilam mamie o podatku ale juz sie rozliczyla:sorry2:

Tabasia ja nie pomoge:no:

Dziewczyny a mozecie wstawic fotke tych wet wipes, zobaczylabym czy tu sa skoro zachwalacie.

Myla fajnie ze milo spedzilas dzien:tak:

Mila mam nadzieje ze to nie ospa.

Natasza i jak? Kto kapal? A gzie wanienke mieliscie? W pokoju?

Aylin happy birthday.jpeg

Załączniki

• happy birthday.jpeg
    happy birthday.jpeg
    5,8 KB · Wyświetleń: 85
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry