Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chociaz nie wiem czy to nie za duzy wynik mam...
mysle ze moze dowiem sie tego juz nie bawem 
I jeszcze jedno, podobno jeśli weźmie się L4 np na tydzień czy dwa a potem za 2 miesiące już takie stałe to czy ma to wpływ na wyliczenie zasiłku chorobowego? Tak ostatnio znajoma mówiła, ze wybrała cały urlop jak się źle czuła a teraz od września (6.miesiąc) wzięła już do końca ciąży L4 - nie brała wcześniej krótkich L4 bo niby zaniża to później te wyliczenia. Nie wiem czy pisze jasno, ale czy wiecie coś na ten temat?
zasilek chorobowy wylicza sie ponownie jesli przez 3 ostatnie miesiace nie chorowalas wiec jezeli jestes na l4 zwyklym nie ciazowym to fakt moze wtedy zanizyc ale nie dotyczy to ciazowych zwolnien i zwolnien czestrzych niz 3 miesiace
ja np bylam na zwolnieniu w czerwcu (nieciazowe ) i na koniec sierpnia (ciazowe) wiec caly czas podstawe mam liczona z ostatnich 12 miesiecy poprzedzajacych zwolnienie z czerwca czyli 100% bo wczesniej na zwolnieniu nie bylam wiec nic mi sie nie obnizylo![]()